jzssajl مدیر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 64 عنوان حس ششمیییی | مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 131 پست لطفا بگید زندگیمون درست میشه؟مامانم بابام اوکی میشه رابطشون؟تابستون میبینمش؟ 1402/01/20 | 02:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 میگم زهرا جون دکتر لادن آریان پور هم خوبه خ ملاصدرا کوچه ۴ ساختمان دیبا طبقه۳ عزیزم کجاست این دکتره چه شهریه ؟ یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
__melody__ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 286 اومم درباره حاملگی بگو برام درباره بچه بگو بچه اولم جنسیت ش چی بود؟ اسمم شقایقه چی بود؟ مگه سقط شده یا سلامتهحسم پسرهفقط حسما نزنیم
s۲س عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 186 عزیزم کجاست این دکتره چه شهریه ؟ تایپینگت دیدم شیراز دنبال دکتریاین هم خلوته هم خصوصی هم راضی بودم ازش
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 میگم زهرا جون دکتر لادن آریان پور هم خوبه خ ملاصدرا کوچه ۴ ساختمان دیبا طبقه۳ عهههه عزیزم از کجا فهمیدی شیرازم دکتر خوبیه ؟؟میکن طاهره دوردست هم خوبه !؟ رفتی پیششون ؟؟ یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
s۲س عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 186 چی بود؟ مگه سقط شده یا سلامته حسم پسره فقط حسما نزنیم ۳ ماهش بود مردپسر بود
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 تایپینگت دیدم شیراز دنبال دکتری این هم خلوته هم خصوصی هم راضی بودم ازش عههه ارهه پس برم پیشش. من کبست دارم تازه چند ماهه فهمیدم از وقتی فهمیدم خیلیییی ناامیدم 🥺🥺🥺 یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
s۲س عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 186 عهههه عزیزم از کجا فهمیدی شیرازم دکتر خوبیه ؟؟میکن طاهره دوردست هم خوبه !؟ رفتی پیششون ؟؟ آره خوبه چون خلوته دوستش دارمتو پروف تون دیدمنه ذخیره میکنمدکتر خوبیه؟
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 چی بود؟ مگه سقط شده یا سلامته حسم پسره فقط حسما نزنیم عزیزم به همه گفتی غیر من 😢😢😢 یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
__melody__ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 286 ۳ ماهش بود مرد پسر بود خودمم پسرمو از دست دادم.فقط با اومدن فرزند بعدی دلت کمی آروم تر میشه
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 آره خوبه چون خلوته دوستش دارم تو پروف تون دیدم نه ذخیره میکنم دکتر خوبیه؟ من هنوز نرفتم پیشش اما تعریفش شنیدم طاهره پوردست یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
s۲س عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 186 عههه ارهه پس برم پیشش. من کبست دارم تازه چند ماهه فهمیدم از وقتی فهمیدم خیلیییی ناامید ... برو دیوونه کیست درمان داره کهتا خوب بشی حامله میشیبرا کیست هم خوبه دارو هاشهمسایه پایینی مون یه روغن میریزه تو واژن برا تنبلی و کیست ولی من بهت معرفی نمیکنمش چون قبول ندارم
s۲س عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 186 خودمم پسرمو از دست دادم.فقط با اومدن فرزند بعدی دلت کمی آروم تر میشه منم منتظرم حامله بشم برام فرقی نداره چیه فقط صالح و سالم باشهدرکنارش عمر کنم
دلناز۲۲ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 3534 برو دیوونه کیست درمان داره که تا خوب بشی حامله میشی برا کیست هم خوبه دارو هاش همسایه پایینی مون ی ... عزیزم من کیست معمولی ندارم کیست شکلاتی دارم اندومتریوز تنها راهش عمل بعدش هم ای وی اف اگر طبیعی باردار نشی الهی هیچ کس این کیست نگیره 😭😭 یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
__melody__ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 286 عزیزم به همه گفتی غیر من 😢😢😢 فداتشم ندیدمحسم بهت دختره ....تقریبا پنج شش ماهفقط حسما ممکنه اشتباه شه
s۲س عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 186 عزیزم من کیست معمولی ندارم کیست شکلاتی دارم اندومتریوز تنها راهش عمل بعدش هم ای وی اف اگر طبیعی بارد ... الهی اینقده زود خوب بشی خودت تعجب کنیهیچوقت ناامید نباشبردیا مرد من هنوزم امید داشتماگ قوی نباشی اولین بازنده خودتی دوستم