2777
2789
عنوان

متاهلا بیان🤌🏿

435 بازدید | 19 پست

تازه عقد کردم 

برای بهتر شدن رابطم تو اینده چه کار کنم همش استرس اینو دارم تکراری نشم 

همسرم خیلی خوبه انقدر محبت میکنه من میمونم چطوری جواب محبتشو بدم که کامل کنم این لطفشو 

ولی بازم کمک کنید🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخواد زیاد کاری کنی مردا رو باید گااااهی یه محبتی بهشون بکنی وگرنه واسشون عادی میشه 

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪

اینا چیزایین ک من ازش بهترین نتیجه رو گرفتم 

۱_اصللللا نگو وای مادر شوهرم فلان وای خواهر شوهرم ... حتی وقتی خودشم نیست سعی کن غیبتشونو نکنی زیاد به پرو پای خانواده ش نپیچی اگر اونا هر حرفی زدن نارحتت کردن و... تو فقط تو فرصت مناسب به شوهرت توضیح بده که از اون موضوع نارحت شدید 

۲باهاش دوست باشید سعی کنید کاری کنید که مورد اعتماد ترین آدم زندگیش خود شما باشید و همه چیزو براتون تعریف میکنه 

۳معمولا هیییچ چیز با جنگ و دعوا درست نمیشه همیشه تو مشکلات و دعوا ها سعی کنید ارامشتون رو حفظ کنید و کنترل ماجرارو تو دستتون بگیرید وقتی یه اخلاق یا حرفی نارحتتون میکنه اول با حرف زدن سعی کنید حلش کنید توضیح بدین که اذیت میشید اگه درست نشد بعدش با قهر و ناز و ادا های زنانه

۴خودتون باشید دنبال سیاست و داستان درست کردن و زرنگ بازی در آوردن نباشید فقط سعی کنید عاقلانه تر رفتار کنید 

فقط احترام...به خودش به خانوادش...لباس و‌ارایش و ریخت و قیافه تمومش یه روز تکراری میشن...اخلاق خوب و احترامه که یه رابطه رو زنده نگه میداره...سعی کن به هیچ وجه به همسرت دروغ نگی... از مسائل و دعواهایی که بین خودت و خونوادته به همسرت چیزی نگو...تو جمع خیلی بهش احترام بذار مخصوصا جلوی خانوادش... و دیگه اینکه بهش توجه کن...غذایی که دوس داره درست کن لباسی که دوس داره بپوش...هیچ وقت جدا از همسرت نخواب حتی اگه دعوا کردید یا قهرید... خوشبخت باشید... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

به نظرم اگر تو هر چیزی آدم تعادل نگه داره همه چی خوب پیش میره البته که اختلاف بین همه ی آدمای دنیا هست و یه چیز کاملا طبیعیه ولی هم من هم همسرم سعی میکنیم در هر شرایطی احترام همو نگه داریم و البته یه بخش خیلی بزرگی از اینی که تکراری نشی و خیانت نبینی به ذات مرد برمیگرده عزیزم

/سلام ، استرس نداشته باش گذر زمان اونقدر پخته ات می کنه که بفهمی چطور کنارش به خوشی زندگی کنی ، مردا از زناشون احترام و لبخند رو میخوان فعلآ اینارو ازش دریغ نکن و بعد سعی کن قلق اخلاقش بیاد دستت تا بفهمی چطور کنارهم زندگی خوبی داشته باشی و براش جبران کنی