2777
2789
عنوان

باز ذهنم رف پیش معشوقه شوهرم

558 بازدید | 29 پست

نمیشناسمس میدونم پرستاره ۲۵ سالشه شوهر داره من وقتی فهمیدم خودمو لو دادم نتونستم اطلاعات بیشتری به دستم برسه خلاصله این زنه گفته بود موهامو رنگ میزارم اون قسمتمو لیزر میکنم و خیلی چیزای دیگه خیلی وقت بود فراموش کرده بودم باز دوباره یادم افتاد انگار از قلبم خون میباره همون شخصیه که به شوهرم یاد میداد چجور بهم بی توجهی کنه بعضی زنا بیمارن خوششون میاد با مرد زن دار باشن و به اون زن حرص بدن فقط هدفشون اینه الان شوهرم میگه رابطه هم نداشتیم ولی داشتن اونو اورده بود خونه و اینم بگم شوهر کثافتم با افتخار میگفت چجور بهم بی محلی میکنه و فقط اون مهمه در حال جداییم حوصله ندارم به سوال اضافی جواب بدم فقط من خیلی وقت بود بهش شک داشتم ۴ سال همش۱۲ شب میومد خونه رابطه جنسی کمی داشتیم اونم به اصرار من الان میفهمم خودمو گول میزدم میگفتم این مدلش اینه خونه بابامم مطمئنن بازم در حال خیانته فک میکردم فقط با خانواده احمقش پشت سرم حرف میزنه ولی ی زن دیگه هم بوده با اونم دربارم حرف میزده

اینگونه شد به شکم اعتماد کردم به اعتمادم شک 

حس من هیچ وقت غلط از اب در نمیاد با این حال نادیدش میگرفتم حس ششمی نیستم گاها فقط درباره اینده خودم حس ششمم دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا میگم چه شکلی ظاهرش چطوره و اینا چه ویژگی داره چن ساله مخ این اسکلو زده درسته رفته دنبال لیاقتش ولی بازم دس خودم نیس لعنت بهشون به طور کامل قلبم شکسته 

قلبم تیرکشید.. تصور اینکه اون زن مگ چیش از من قشنگ تر بود ک شوهرم سمت اون کشیده شد ادمو از وسط میشکافه آه 🥲

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………
ادم نباید زیاد ببخشه وگرنه در این حین خودشو گم میکنه تو این چن سال از هر چیزی گذشتم الان که به خودم ...

۰ن سالته؟؟

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………
قلبم تیرکشید.. تصور اینکه اون زن مگ چیش از من قشنگ تر بود ک شوهرم سمت اون کشیده شد ادمو از وسط میشکا ...

۲۲ سالمه تازه ۲۳ شدم نه زیاد به اون فکر نمیکنم دیگه چون شوهرم بی سلیقه هس

مرسی حتی نیومد توافقی جداشم مجبور شدم از راه دادگاه برم

تلاشتو بکن ادامه بده تا خلاص شی از دستش تا میتونی هم عذابش بده و ازش دور شو اینجور ادما میخوان هرغلطی میخوان بکنن زن خودشونم سرجاش بمونه خونه زندگیشون داغون نشه عشق و حال و کثافت کاریم بکنن هرجام میرن با افتخار میگن خیانت میکنن

من یکیو میشناختم انقدر خودشو گول زد خودشو میزد به اون راه تا زندگی کنه اخرش شوهرش با تیپا از خونه انداختتش بیرون

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
قلبم تیرکشید.. تصور اینکه اون زن مگ چیش از من قشنگ تر بود ک شوهرم سمت اون کشیده شد ادمو از وسط میشکا ...

اتفاقا بحث قشنگی و لوندی نیست طرف تنوع طلب و هرزه اس باید تاسف بخوری براش بندازیش اشغالی

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤