2821
2789
عنوان

مادرشوهرم.....😭

729 بازدید | 55 پست

حدود۳سال پیش مادرشوهرم گرفتار سرطان شد....وحدود۱۰ ماه واقعا حالش خوب نبودولی همش یک هفته هم نشد ک ایزی لایفش کردیم.....تا مثه همچین شبایی واقعا حالش بد شد ....من طبقه بالای مادرشوهرممم.....شبا تاصبح ناله میکرد وصدام میزد منو واکثرا کسایی ک مردن .....میرفتم پایین میگفتم من اینجام چیزی میخوای ولی زبونش سنگین بود نمیتونست حرف بزنه.....با اشاره میگفت ن .....ولی همین ک دوباره میرفتم بالا از سر شروع میکرد حدود یک هفته اینطوربود تا شب نوزدهم شیفت خواهر شوهرم بود باید تاصبح میموند ولی گفت برم ی سر خونمون وبیام.....اون رفت و شوهرمم اومد بالا من باپسرم رفتم پایین ....پدرشوهرم میخواست غذاش بده ولی دیگ نمیتونست ببلعه....گفتم ندش گناه داره نمیتونه.....ولی اصرارداشت گفت گناه داره.....گفتم نکن من آبش میدم من آبش دادم....گفتم پوشکشم عوض میکنم گناه داره ...پدشوهرم گفت باشه....همین ک اومدم پوشکشو عوض کنم گفت تکونش نده داره جون میده😭😭😭😭😭باپدرشوهرم روب قبلش کردیم ومن چشماشو بستم .......همش همچین شبایی یادش میافتم .....دلم میگیره......

ما چندسال باهم بودیم خوب تفاوت سنیمون خیلی بود و مطمئنن اختلاف سلیقه داشتیم خدابیامرزدش بازبونش وکاراش خیلی اذیتم کرد ولی مرتب توهر بحثی باشوهرم یاد کارای مادرشوهرم میافتم ولی بعد پشیمون میشم میگم گناه داره درکل زن خوبی بود.....ای کاش اینقدر دلم بزرگ بود ک میبخشیدمش وهیچوقت اون موقعا یادم نمیومد😔😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه مرگ سختی

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

اگ دوست دارید واسه شادی روحش صلوات بفرستید.....دلم واسش تنگ شده دلم میخواد بیاد ب خوابم.....

آخراقسمم میدادجایی نرم پیشش بمونم.....دم دمای آخرش من ب این یقین رسیدم ک واقعا اون دنیا هست خیلی چیزا میدید وبهم میگفت.....

اگ دوست دارید واسه شادی روحش صلوات بفرستید.....دلم واسش تنگ شده دلم میخواد بیاد ب خوابم..... آخراقس ...

چی مثلا

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

از ته دل ببخشش تا خدا ببخشدت. یه تجربه گری نوشته بود که توی این دنیا اگر کسی رو نبخشیده باشی، توی اون دنیا برابر حقت رو بهت می دن. ولی اگر ببخشی خداوند ده برابر حقت نیکی و حسنات در کارنامه ت درج می کنه و از گناهات می بخشه. 

خدا خیرت بده تو خوبی رو در حقش تمام کردی 

خیلی دعام میکرد خیلی.....من حتی میبردمش حمام موهاشو رنگ میکردم کوتاه میکردم زیرشو کثییف میکرد میشستمش....ناخناشو میگرفتم عین بچم شده بود😭

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز