2777
2789

😍😍😍

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی زمان خیلی عاشق خدا بودم همیشه قبل خوابم کلی باهاش حرف میزدم اما دیگه الان بجایی رسیدم که واقعا بعض ...

همیشه هس، خودمونو بشناسیم خدارو هم میشناسیم...یه جا خوندم خدا از پدر و مادرمونم بیشتر دوسمون داره🙂پس از غم و مشکلات ما لذت نمیبره...باید خودمون ببینیم ایراد کارمون کجاس، جسارت نشه گلم منظورم اول به خودمه❤️

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
همیشه هس، خودمونو بشناسیم خدارو هم میشناسیم...یه جا خوندم خدا از پدر و مادرمونم بیشتر دوسمون داره🙂پ ...

اگ لذت نمیبره از غم هامون پس چرا همش تماشاچیه؟؟ اتفاقا خیلی دنبال مشکل کار خودم گشتم گفتم شاید مقصر منم مشکل از منه اما هیچی پیدا نکردم ۱۰ ساله دارم صداش میزنم اما چیزی جز سکوت نمیشنونم:(

اگ لذت نمیبره از غم هامون پس چرا همش تماشاچیه؟؟ اتفاقا خیلی دنبال مشکل کار خودم گشتم گفتم شاید مقصر ...

نمیدونم مشکلتون چیه ولی امکان نداره یجا تو کل زندگی بهتون کمک نکرده باشه امکان نداره....گاهی وقتا نباید اصرار کرد...همیشه میگم خدارو براخودش دوست داشته باشیم...نه برااینکه فلان چیزو بهمون بده...

امیدوارم معجزشو نشونتون بده دوست عزیز🌹

الان تو ذهنتون میگین نفسش ازجای گرم بلند میشه، الان همه چیزش اوکیه....ولی نع🙂من ازبچگی تاالان کلی چلنج و سختی داشتم و دارم، همین الانشم دارم...ولی یجاهایی خدا مراقبم بوده و حسش کردم که بعد اون حتی اگه اونجوری هم که بخوام نشه، روم نمیشه گلایه کنم...غرغر و دردودل میکنماااا ولی باز میگم تهش دوست دارم خدا🙂❤️‍🩹تو حال خوبام خداروشکر میکنم تو حال بدیام هم همینطور...بی قید و شرط دوسش داشته باش ببین برات چه هاااا نمیکنه...

امیدوارم دلت شاد باشه و همیشه موفق باشی گلم...

نمیدونم مشکلتون چیه ولی امکان نداره یجا تو کل زندگی بهتون کمک نکرده باشه امکان نداره....گاهی وقتا نب ...

پس چرا اونایی که بهم بد کردن و الانم دارن بد بدتر میکنن باهام خدا جوابشونو نمیده؟؟؟ الان ده ساله مدام صداش میکنم مدام ازش التماس میکنم منو از این زندانی که توشم آزاد کنه اما انگار نه انگار دیگه تا کی؟ نمیخوام وقتی پیر شدم وقتی سنم رف بالا به اونی که میخوام برسم چون هر آدمی هر چیزیو ک میخواد همون اول شوق‌و داره وقتی از وقتش بگذرع دیگه هیچ لذتی نداره هیچ شوقی نداره 

پس چرا اونایی که بهم بد کردن و الانم دارن بد بدتر میکنن باهام خدا جوابشونو نمیده؟؟؟ الان ده ساله مدا ...

عزیزم چون رهاشون نکردی، اتفاقا من راجب اینم تحقیق کردم، تاوقتی که منتظری تاوان پس بدن، لینک روحت وصله بهشون، براهمین خدا به اونا آسیب نمیزنه چون توهم باهاشون آسیب میبینی، قضیش مفصله، خواستی لینک کلیپشو تویوتیوب برات میفرستم...دیدی میگن ظالم سالمه؟!!!!!دلیلش همینه...رهاشون کن...سخته ولی می ارزه به حال خوبت...

چطوری باید لینکشو بفرستی؟ من زیاد از یوتیوب سر در نمیارم 

بافیلترشکن میتونی بری تو یوتیوپ 

بزن رو این لینک مستقیم کلیپ رو میبینی

https://youtu.be/fPRWtwaKZOQ

یکم زیاده ولی ارزش زیادی داره و آدمو آگاه میکنه

خودم چندین بار کامل نگاهش کردم😅