2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های من تب نکردن اصلن 

البته ۲۴ ساعت اول قطره هاشونو میدم 

ولی خداروشکر تب نمیکنن 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

واکسن؟

یه روز تبه

به پا میزنن

سعی کن صبح زود اول وقت بری بزنی.

من ۸ زدم ۱۲ دردش شروع شد ۴ عصر با استامینوفن هم تب داشت یه ساعتی باز بعد اون با استامینوفن اروم بود.

در کل ۴۸ ساعت مراقبت میخواد

گااااهی ۷۲ ساعت.

ممکنه چند روزم بی اشتها بشن مثلا تا ۵ روز.

نق نقو بشن.

و در کل هر بچه باهم فرق داره.

من همشون اذیت شدم.

دختر عمم بچش سر هییییچکدوم از واکسنا اذیت نشد.فقط روز اول عصراشون تب میکرد ی ساعت بقیش نرمال بود .

خدا شانس باید بده😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اگه منظورت واکسن که برای هرکسی یک جوره کلا دست بعضی آدما زهر داره خیلی درد میگیره دختر من فقط واکسن 18ماهگی اذیت شد با واکسن مدرسه جفتشون یکجا زدم اما واکسن 2ماهگی تا 1سالگی جای دیگه زدم اصلا اذیت نشد حتی گریه هم نکرد 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

هر بچه ای متفاوته من بدترین واکسن بچم دو ماهگی بود ولی بچه خواهرم راحت ترین بود براش 

فقط برای تب دو برابر وزنش قطره استا بده هر ۴ ساعت تا ۶ ساعت بسته به میزان تب

حسابی شیر بده تا بیشتر بخوابه و کمتر پاشو تکون بده چون جای واکسن دردناکه

روز اول کمپرس سرد و از روز دوم اگه تبش کنترل شد کمپرس گرم روی جای واکسن بذار 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.