2777
2789

دلم گرفته

دیگه دلم بچه هم نمیخواد 

کاش میتونستم هر چی که دارمو جمع کنم و برم یجای دور که کسی نشناسه منو

کسی نگه چرا بچه نمیاری

خستم از انتظار و امید بیخودی

ماه بعد دقیقا میشه دوسال که منتظرم💔

انتظار چقدر تلخه💔🙃

هر ماه عقب میندازم الکی امید میبندم فکر و خیال میکنم آزمایش میدم منفی میشه😔

کاش حداقل سر وقت پریود میشدم 😔

خسته شدم انقد آزمایش دادم😔

هیچ گناهی فقط زمانش نرسیده به وقتش مادر میشی نگران نباش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😢😢😢😢😢قلبم گرفت به خدا ایشالله به مرادد برسی😍

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

گناهی نکردی ،ب وقتش میده ان شاءالله 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین مایه دونه داریم دیوونمون کردن از بس میگن بچه ی دوم رو کی میااااارید 

از خانواده ی خودمون گرفته تا بقیه ...

اصلا استرس نداشته باش کلا مردم اینطورین 

کاش این اولی روهم به اصرار بقیه نمیاوردم هر وقت امادگی روحی و جسمی کامل داشتم میوردم 

ای جان ای جان عزیزم بیا بغلم 

هیچ گناهی بانو خدا حساب کتاب میکنه اما زجر نمیده بابتش 

دیروز یه تاپیک بود نذر حضرت موسی بن جعفر هزار و چهارصدتا صلوات 

حاجت گرفته بود 

نیت کن بگو خدایا فرزند سالم وصالح عطا کن 

همیشه علت خیر هست 

همیشه

به کسی چه؟ اهمیت نده بابا به نظر دیگران، بگو هر وقت که خدا بخواد و صلاح بدونه، خودش میده..ریلکس باش و رها کن موقعی که فکرشم نمیکنی یهو دیدی بچه دار شدی به امید خدا...خودتو اذیت نکن...

عزیز دلم خدا بزرگه بهش فکر نکن. خواهر شوهرم بعد پنج سال و طعنه مادر شوهر باردار شد الان چهار تا بچه داره. فقط از خدا طلب کن و دعافجر رو هر شب بخون به حق این ماه مبارک خدا بهت ی بچه سالم و سلامت بده و وجودت پر از مهر مادری بشه