2777
2789
عنوان

دلم می خواد .....

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 66 پست
دلم میخواد بابام سلامتیشو کامل به دست بیاره،سیروز کبدی داره 😢 داداشم سر و سامون بگیره مامانم به ار ...

عزیزم الهی که با تن درست همه اتفاقای خوبی که دوس داری برات رقم بخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد هر کسی هرآنچه خواهانشه درصورتی که به صلاحشه دو برابر نصیبش بشه  دلم برای همه آرامش ...

در صورتی که به صلاحشه رو خوب اومدی، کاملا باهاش موافقم... ممنون ازتون🙏🙏🙏الهی شماهم عاقبت به خیر بشین

خواهش میکنم دعام کنید انشالله که من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

اسی جان تو رو قرآن خیلیییییی دعام کن و امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده انشالله به عشقم خیییییلیییی خیییییلیییی زود برسم و عقد این ماه کنیم و عروسی تا کمتر دو ،سه ماه دیگه و عشقممممم فقط مال من و همسر من و عاشق و دیوونه ی من و پدر بچهای من و همه جوره عاشق و دیوونم باشه و بخوادتم عشقم و حسابی کنار هم زندگی عالی و عاشقونه داشته باشیم و رزق و روزی خیلی زیاد و پربرکت داشته باشیم واز هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
ا سی جان تو رو قرآن خیلیییییی دعام کن و امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده ا ...

عزیزم ایشالله چرا که خدا که بد تو رو نمیخاد 

به امید روزی که بیای تو تاپیک خودم بنویسی که به مراد دلت رسیدی🥺🌱

ا سی جان تو رو قرآن خیلیییییی دعام کن و امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده ا ...

الهی آمین نصیب تون بشه عزیزم خدا بزرگه به لطف خدا تکیه کنید حتما میشه 😊😊

3رم از 2نیا...😶
الهی آمین نصیب تون بشه عزیزم خدا بزرگه به لطف خدا تکیه کنید حتما میشه 😊😊

عزیزی خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺