2777
2789
عنوان

دلم می خواد .....

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی بچه ها توروخدا به پیج لباس من سر بزنید قیمتام خیلیخوبه فالورام بره بالا   

Poshak_delvan_org

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

دلم میخواد مادر بشم 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

دلم میخواد بدون دردسرو دواودکتر بچه دارشم ی بچه ی سالم وصالح ی خونه بخرم از این مستاجری خلاص شم😔😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم الهی که خدا یه ارامش بزرگ به قلبت بده و دلتو شاد کن واقعی واقعی

دلم ی خونه بزرگ و شیک میخاد خدا ب حق دوتا بچه معصومم بزودی بهم بده اخه برا خدا ک کاری نداره...ای خدا بهم بده ی خونه ی بزرگ و شیک آمیییین💜

امام رضا عاشقتم💜
😭😭😭😭😭😭ایشالله همچی برات اوکی بشه قشنگم

قربونت عزیزم، همچنین

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
عه دخترک مهربون تویی ؟ نامزدت از دلت در نیاورد؟🥹🫠

هممم خودمم عزیزم 

چرا ولی خب من وقتی ناراحت بشم دیگه خودشو بکشم فایده ندراه تا این خودم حالم بجا بیاد😌

امروز کلی منت کشی کرد و قول داد دیگه ناراحتم نکنه حالا ببینیم تا ولی من هنوز نبخشیدمش فقط گوشیش جواب دادم به حرفاش گوش دادم همین

3رم از 2نیا...😶

دلم میخواد بابام سلامتیشو کامل به دست بیاره،سیروز کبدی داره 😢

داداشم سر و سامون بگیره مامانم به ارامش برسه خواهر کوچیکمم درس بخونه برا خودش کسی بشه 

دامادی و موفقیت پسرم و ببینم و با همسرم با دل خوش تا وقتی عصا به دست شدیم کنار هم زندگی کنیم 😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دلم ی خونه بزرگ و شیک میخاد خدا ب حق دوتا بچه معصومم بزودی بهم بده اخه برا خدا ک کاری نداره...ای خدا ...

عزیزم یه زمانی ارزوی من و مامانم بود 😭 خونمون کوچیک بود همیشه اذیت می شدیم 

همیشه به خدا می گفتم واسه تو که کاری نداره به ما خونه بده 

الهی دل شما هم شاد بشه 

واقعا خونه خوب یه چیز دیگس

دلم میخواد هر کسی هرآنچه خواهانشه درصورتی که به صلاحشه دو برابر نصیبش بشه 

دلم برای همه آرامش از ته دل ،لبخند کنج لبشون و شادی بینهایت میخواد 

التماس دعا همگی♥️

Patience is the height of respect for God's  wisdom