2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

19626 بازدید | 24 پست

سلام خانوما لطفا هرکی میتونه و اطلاعاتی داره کمکم کنه من یک ساله تو اقدام هستم ولی نتیجه نگرفتم چون زخم دهانه رحم دارم الان چهار ماهه دارو استفاده میکنم ولی نتیجه نمیده و تا یکم خوب میشه دفعه بعد ک برای معاینه میرم میگه باز مثل قبل شده به دکترم درباره فریز کردن گفتم ولی گفت نه نمیخاد انجام بدی اما دلیلشو بهم نگفت کسی بوده ک تجربه فریز کردن و داشته و بعد باردار شده باشه؟؟ فریز کردن برای بارداری خطری نداره؟؟ یا راهی برای رفع زخم ندارید 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من بعد زایمان زخم دهانه رحم وحشتناک گرفتم  هر دکتری میرفتم میگفت فریز منم خیلی میترسیدم  یک دکتری بهم پماد اِن اِن گفت بزن تو رحم باورت نمیشه ۲ هفته بعدش هیچ اثری نبود از زخم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

معمولا تا جایی که بشه فریز نمیکنن

رعایت بهداشت خصوصا دوران پریود مصرف میوه و سبزیجات فراوان

مصرف  دارو و استعمال پماد مخصوص 

لازمه و چک اپ 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
زخم به بارداری ربطی نداره اگرم ربط داشته باشه خیلی ناچیزه من خودمم زخم دارم یکی ازفامیلامونم زخم داش ...

ولی من دکترم گفت یکی از دلایلی ک باردار نمیشی همین عفونت و زخمه🥺

من بعد زایمان زخم دهانه رحم وحشتناک گرفتم  هر دکتری میرفتم میگفت فریز منم خیلی میترسیدم  ی ...

میشه عکسشو برام بفرستی عزیزم؟؟ 

عنبرنسا دود کن

عنبرنسا برای عفونت واژن و رحم هم خوبه؟ 

خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
ولی من دکترم گفت یکی از دلایلی ک باردار نمیشی همین عفونت و زخمه🥺

ببخشید شما ک عفونت دارین خارش و سوزش هم دارین؟ 

خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
معمولا تا جایی که بشه فریز نمیکنن رعایت بهداشت خصوصا دوران پریود مصرف میوه و سبزیجات فراوان ...

الان این چندماهه هرکار ک میتونستم انجام دادم پد بهداشتیمو تو پریودی هر سه ساعت عوض میکنم با اینکه تمیزه ولی اصلن فایده نداره 😔