2777
2789

من و همسرم هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون 

همسرم وقتی تو شکم مامانش بوده تصادف میکنن و باباش فوت میشه باقی خواهر برادرا همشون کوچولو بودن یعنی دو ساله چهارساله و... 

الان همشون رفتن سر خونه و زندگیشون فقط همسر من مونده که عقدیم. مامانش دیابت خفیف داره دائم باید چکاپ بشه با اینکه خودش حقوق میگیره، تمام مخارجش با همسر منه، تمام مراقبت‌ها چکاپ ها، کارهای خونه، خریدها همه و همه، حقوق همسرم خیلی کمه اما خب با کمال میل تمام مخارج مادرشو تامین میکنه، کل وسایل خونه مادرشو عوض کرده بهترین‌ها رو براش خریده خونه مادرشو بازسازی کرده و بعد فروختن یه خونه دیگه خریدن. بخاطر همین الان هیچ سرمایه و پس اندازی برای آینده خودمون نداره ما با 180 تومن وام ازدواجش باید هم خونه کرایه کنیم هم عروسی کنیم هم طلا و چیزای دیگه بخریم. مادرش گفت تو جهیزیه اصلا نمیتونیم کمک کنیم، خانواده من با سختی دارن برام جهیزیه فراهم میکنن دلم خیلی گرفته نمیدونم چطوری بهش بفهمونم که الان تو هم متاهلی، بخاطر مادرت دیرتر از همه برادرات ازدواج کردی ،الان دیگه وظایفتون در قبال مادر یکسانه و همتون به یک اندازه مسئولیت دارین هم از لحاظ مادی و هم معنوی و رسیدگی، اما ناراحت میشه مثلا امشب خارج از شهر مهمونی داشتیم تا رسید مامانش زنگ زد گفت حالم بده بیا،اونم سریع برگشت و حالم گرفته شد بارها این اتفاق افتاده خونه داداش بزرگترش نزدیکتره به مامانش اما نمیدونم چرا همچین وقتایی به اونا زنگ نمیزنه خیلی ناراحتم تمرکز ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی عزیزم توهم حق داری ناراحت بشی ولی اینم بدون این مادرخیلی زجرکشیده تابدون شوهربچه هاش بزرگ کرده داده دست شما گناه داره واقعا

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

عزیزم خوب دقت کن نمی‌خوام دلتو خالی کنم اما زندگی سختی در پیش داری میتونی اینجوری زندگی کنی واقعا

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

فرض کن مامان خودته و داداشت انقد ب مامانش رسیدگی میکنه مطمئن باش جای دوری نمیره پسری ک انقد ب مامانش رسیدگی میکنه ک حواسش هست مرد زندگیه بهش افتخار کن از لحاظ مالی مستقل شو اما اشکالی نداره ک پسر ب مادرش برسه وقتی ک مریضه خدا برکتشو تو زندگیت جریان میده

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

باید یاد بگیرید اول به خانواده همسرتون بگید جمعشون کنید ازشون بخواید  تا همگی با هم از مادرش نگهداری کنید

شاید خونه ای که مادرش خریده سهم همسر شما باشه بپرسید  

اگر میتونید یه مدت کنار مادرشوهرتون زندگی کنید

خودتون مسایل مادرشوهر رو برعهده بگیرید و انجام بدید تا هواستون به دخل و خرج باشه 

جهاز کامل نخرید و سهم شوهرتون رو بزارید خودش بخره و پول اضافه اگر پدرتون داد طلا بخرید مخفیانه نگه دارید 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت