2777
2789

فقط پدرو مادر خودم و همسرم 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ها و عمو هاش که یکی از جاری هام اومد دوهزار تومن کادو داد گفت شام و کیک بازم برامون بزا ...

من از همین بدم میاد  که من کادو ببرم و اون یکی کادو بیاره هیچوقت کسیو دعوت نمیکنم

عمه هاش عموهاش.بچهای همسایه که دوسش داشتن خاله هام مامانم اینا.مادربزرگم اینا و یسری خاله های دیگه و داییمو دختر دایم ایناام دعوت کرده بودم حتی کارتم داده بودم که نتونستن بیان.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

هیشکی ایشالا تو هفت سالگی موقعی ک خودش درکی از تولد داشته باشه تو تالار مفصل براش میگیرم و همه رو دعوت میکنم...

سال اول بردمش آتلیه شامم ۳ تایی رفتیم رستوران کیکم خریدیم همراه کادو جشن ۳ نفره گرفتیم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
خانواده ها و عمو هاش که یکی از جاری هام اومد دوهزار تومن کادو داد گفت شام و کیک بازم برامون بزا ...

من حتی تو کارتم نوشته بودم که کادو نیارن.کادویی نبود تولد بچم خاتواده شوهرم کادو ندادن سمت خودم کادو دادن که وقتی اونا رفتن باز کردم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من از همین بدم میاد  که من کادو ببرم و اون یکی کادو بیاره هیچوقت کسیو دعوت نمیکنم

منم بخاطر کادو دعوت نکرده بودم خودم کلی تدارک دیده بودم شام و دکور و کیک و دسر و ..... بعد دو هزار تومن اصلا کادو حساب میشه که من بخاطر کادو تولد گرفته باشم 😂😂 

جاریام چون بچه کوچیک داشتن دعوت کردم که با همبازی هاش باشه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
من حتی تو کارتم نوشته بودم که کادو نیارن.کادویی نبود تولد بچم خاتواده شوهرم کادو ندادن سمت خودم کادو ...

منم اتفاقا چون اینارو میشناسم گفتم کادو نیارن ولی خب این یه نفر این مدلیه دنبال حاشیه س با بقیه شون مشکلی نداشتیم 

در کل ادم هدفش از تولد گرفتن برای بچه ش خوشحال کردن و اهمیت دادن به بچه س وگرنه گشنه کادو که نیست در کل منظورم اینه هزینه تولد گرفتن خیلیی خیلی بیشتر از کادو در میاد پس نمیشه گفت تولد گرفتن که کادو جمع کنن اونم کسی که ۲ هزار تومن میده حداقل این حرفو نباید بزنه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
منم اتفاقا چون اینارو میشناسم گفتم کادو نیارن ولی خب این یه نفر این مدلیه دنبال حاشیه س با بقیه ...

اره درکت میکنم.منم فقط هدفم اینه فیلمو عکساش یادگاری بمونه براش.اما فقط من سال اول دعوت کردم خانواده شوهرمو از سال بعد تا امسال که شد ۴سالش فقط خودمونو مامانم ایناو خاله هام.سال دومم کلا با سمت مادرم گرفتم خاله هامو زنداییمو دختر خاله و دختر دایی.منم پذیرایی کامل میکنم درحد ساندویچو ژله و همه توع میوه و شربتو قهوه و کلا همه چیز بعد فکر کن ایناام کادویی نیستن یعنی سال ۹۷خیلی میخواستن بدن ۲۰تومن بود.۲۰هزارتومن اونموقع پول کالباسشم نمیشد.اما الان پسرم فیلماشو نگاه میکنه ذوق میکنه‌میگه چقدر خوشگله تولدام😂😂همین به ی دنیا میرزه

منم بخاطر کادو دعوت نکرده بودم خودم کلی تدارک دیده بودم شام و دکور و کیک و دسر و ..... بعد دو هزار ت ...

خب دیگه همین قضاوتا میشه .کلا تولد گرفتن شده بده بستون چون مجبوری ببری پس بدی جای کادوهاشون.الان مردم به زور عروسی میگیرن.والا من منظورم این نبود شما واسه کادو تولد گرفتی

اره درکت میکنم.منم فقط هدفم اینه فیلمو عکساش یادگاری بمونه براش.اما فقط من سال اول دعوت کردم خانواده ...

من هر سال تولد پسر کوچیکم میبرمشون آتلیه دوتا بچه هامو ی عکس خوسگل با تم نوروز)چون تولدش روز عیده(میگیرم هم یادگاریه هم باتم سال حدید عکس دارن.کیک میخرم خودمون فقط باهم .بی مهمون.تولد نمیرم تولدم مهمونی نمیگیرم

اره درکت میکنم.منم فقط هدفم اینه فیلمو عکساش یادگاری بمونه براش.اما فقط من سال اول دعوت کردم خانواده ...

مبدونم خیلی میگذره  ازین تاپیک . ولی سوال دارم‌ چطور همسرت راضی شد سالهای بعد فقط خانواده خودت باشه؟

من جرات ند ارم بگم جشن ۳ نفره‌ بگیریم.ن گفتم بهش فقط خودمون ۳ نفری.گفت یعنی چی ۳ نفره خانوادم نیان؟

مبدونم خیلی میگذره ازین تاپیک . ولی سوال دارم‌ چطور همسرت راضی شد سالهای بعد فقط خانواده خودت باشه؟ ...

عزیزم همسرم سال اول رفتار خانوادشو دید بخاطر همین دیگه چیزی نمیگه.و درکل اخلاقش اینجوریه که میگه هرچی تو بگی