2777
2789
عنوان

بیاید درددل کنم

91 بازدید | 12 پست

تو تاپیک قبل گفتم ک خونه خالم دعوت بودیم و شوهرم سردرد بهونه کرد و گف نمیام و خودت برو...

حالا ک رفتم و اومدم باهام دعوا گرفت ک چرا رفتی؟انقد مهم بود برات؟

قبلشم بهش گفتم بهتر نشدی نمیای بریم گف ن خودت برو با مامانت اینا...

حالا ی دعوایی باهام گرفت ک نگو...الهی ب زمین گرم بخوره...خیلی گریه کردم...خودش گفت..بخدا خودش گف..خب میگف نمیخاد بری چرا اینجور سرم میاره...منم دوس دارم با فامیلام رفت و امد کنم...بخدا ک دلم شکسته....خیلی....

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

چیکار کنم!؟؟؟!!!خسته شدم..خیلی

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بهش بگید خودت گفتید البت در ارامش

بهش گفتم سر و صدا کرد

بذارید چند روز بگذره بعد در ارامش صحبت کنید ، البت اگه قهر نیستید ، بنظرم یک کوچولو هم مطالعه دینی داشته باشید مثل اینکه مثلا نباید قطع رحم بشه با خانواده دو طرف و از این مسائل

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
خب وقتى خودش گفته برو ، ديگه چرا دعوا راه ميندازه ؟ حالش خوبه ؟؟!! اخه اينم دعوا داره؟

چمیدونم بخدا...خسته م کرده کارش همینه

یک ضرب المثل هست میگه مرد گاو بیابونه.فقط باید رامش کرد

اخه این رام نمیشه ک...این خررررههه خرررر

بذارید چند روز بگذره بعد در ارامش صحبت کنید ، البت اگه قهر نیستید ، بنظرم یک کوچولو هم مطالعه دینی د ...

بخدا یکی بگه...از وقتی باهاش ازدواج کردم کلن ی بار رفته بودم خونه خالم اونم سال اولی ک ازدواج کردیم

بخدا یکی بگه...از وقتی باهاش ازدواج کردم کلن ی بار رفته بودم خونه خالم اونم سال اولی ک ازدواج کردیم

بنظرم راهی بجز خانواده دو طرف پیدا کنید

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
اخه این رام نمیشه ک...این خررررههه خرررر

شوهر منم خره 

اینقدر ک سرد مزاجه.یک بحث و چنان بزرگ می‌کنه ک نگو.سز یک موضوع هنوز باهام سرده خیلی خستم می‌کنه.خیلی دلم و میشکنه.اما من کوتاه نمیام.باذاینکه ازش بدم میاد بازم میخام خوب باشیم .چون فایده نداره.منم نیاز های دارم🤣