2777
2789
عنوان

بیاید درددل کنم

91 بازدید | 12 پست

تو تاپیک قبل گفتم ک خونه خالم دعوت بودیم و شوهرم سردرد بهونه کرد و گف نمیام و خودت برو...

حالا ک رفتم و اومدم باهام دعوا گرفت ک چرا رفتی؟انقد مهم بود برات؟

قبلشم بهش گفتم بهتر نشدی نمیای بریم گف ن خودت برو با مامانت اینا...

حالا ی دعوایی باهام گرفت ک نگو...الهی ب زمین گرم بخوره...خیلی گریه کردم...خودش گفت..بخدا خودش گف..خب میگف نمیخاد بری چرا اینجور سرم میاره...منم دوس دارم با فامیلام رفت و امد کنم...بخدا ک دلم شکسته....خیلی....

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

چیکار کنم!؟؟؟!!!خسته شدم..خیلی

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بهش بگید خودت گفتید البت در ارامش

بهش گفتم سر و صدا کرد

بذارید چند روز بگذره بعد در ارامش صحبت کنید ، البت اگه قهر نیستید ، بنظرم یک کوچولو هم مطالعه دینی داشته باشید مثل اینکه مثلا نباید قطع رحم بشه با خانواده دو طرف و از این مسائل

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
خب وقتى خودش گفته برو ، ديگه چرا دعوا راه ميندازه ؟ حالش خوبه ؟؟!! اخه اينم دعوا داره؟

چمیدونم بخدا...خسته م کرده کارش همینه

یک ضرب المثل هست میگه مرد گاو بیابونه.فقط باید رامش کرد

اخه این رام نمیشه ک...این خررررههه خرررر

بذارید چند روز بگذره بعد در ارامش صحبت کنید ، البت اگه قهر نیستید ، بنظرم یک کوچولو هم مطالعه دینی د ...

بخدا یکی بگه...از وقتی باهاش ازدواج کردم کلن ی بار رفته بودم خونه خالم اونم سال اولی ک ازدواج کردیم

بخدا یکی بگه...از وقتی باهاش ازدواج کردم کلن ی بار رفته بودم خونه خالم اونم سال اولی ک ازدواج کردیم

بنظرم راهی بجز خانواده دو طرف پیدا کنید

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
اخه این رام نمیشه ک...این خررررههه خرررر

شوهر منم خره 

اینقدر ک سرد مزاجه.یک بحث و چنان بزرگ می‌کنه ک نگو.سز یک موضوع هنوز باهام سرده خیلی خستم می‌کنه.خیلی دلم و میشکنه.اما من کوتاه نمیام.باذاینکه ازش بدم میاد بازم میخام خوب باشیم .چون فایده نداره.منم نیاز های دارم🤣