2777
2789
عنوان

اقدس الویه

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 58 پست
من الان باردارم دلم الویه خواست یاد اون افتادم پشیمون شدم ،😂😂😂

♡ تف ب گورش دختره ی کثیف😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرا میگفتن نی نی یار گفته دیگ تاپیک راجبش ممنوعه😂

😂😂یهو یادش افتادم گفتم شما هم فیض ببرید

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
چی راسته این یه جور بخش رابطه ست با خیلی چیزا هم انجام میدن مثلا سس شکلات ولی نه با الویه و نون

واقعا😐؟؟؟

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

اقدس الویه که بود و چه کرد ؟ ۲٫۵ نمره 

بزن نت اقدس الویه قسمت عکسا میاره 😂

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
من نمشناسم

بزن نت اقدس الویه قسمت عکسا ببین 😂

غلام نصاب چی؟😂😂😂

اون کیه 😂😂

🤢

😂و تویی ک دگر الویه نخواهی خورد

اون کیه 😂😂

یه روزی روزگاری یه خانومی با شوهرش و خانواده ی شوهرش برای کاری میرن یه شهری.ازقضا خانواده ی شوهرش تو اون شهر یه فامیلی داشتن که اینا رو میبینن و دعوتشون میکنن خونشون

این خانواده هم خوش و خرم پامیشن میرن مهمونی میزبان یه زن و شوهر پیر و عروس و پسرشون بودن موقع غدا خوردن عروس خانم مذکور میره دشوووری و بعد از چند دقیقه از تو دشوووری صدا میزنه  :غللاااااام بیا نوارمو عوض کن😐😷

بعد آقا غلام قصه ی ما سراسیمه و برسرزنان میدوئه میره تو دشورری تا زنش بیشتر از این آبروریزی نکرده نوارشو عوض کنه😲😤بعد از اینکه استارتر این تاپیک رو زد و ماجرا رو تعریف کرد دوستای نی نی سایتی اسم آقاهه رو غلام و لقبش رو نصاب گذاشتن.😁

Be ambitious, the sky does not belong to anyone🌱🤍
یه روزی روزگاری یه خانومی با شوهرش و خانواده ی شوهرش برای کاری میرن یه شهری.ازقضا خانواده ی شوهرش تو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وای این خیلی سمممم بود