2777
2789
عنوان

اقدس الویه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 59 پست

منننن

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

کی هست؟؟؟

بزن نت اقدس الویه قسمت عکسا ببین 😂😂

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقدس ممنوعه 🤌

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اقدس الویه فقط یه پست بود ک با قصد گذاشته بودن ک اسکرین ببرن برای تولید محتوای پیجشون تاپیک نبود

شکلات فرانسوی سابقی؟

پروفایلت دختر مو بلوند؟؟؟؟؟؟؟؟

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
♡ فقط اومدم بگم کوفــــــــــــــــــت😂😂😂

یهو یادش افتادم 😂😂😂

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
یهو یادش افتادم 😂😂😂

♡ من از اون روز دیگه الویه نخوردم 😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

♡ من از اون روز دیگه الویه نخوردم 😂😂😂

من الان باردارم دلم الویه خواست یاد اون افتادم پشیمون شدم ،😂😂😂

اسی بترکی  شامو زیاد خوردم، تاپیکت هم دیدم حالم یه جوریه

😂😂