فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان دوست داشتن 90 بازدید | 17 پست میگم کسی که خبر نداشته من دوسش دارم و زمینه ای هم نداشته الان من بهش گفتم و خبر داره از احساسم ممکنه اونم عاشقم بشه؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1402/01/19 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 شاید پنجاه پنجاهه "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 شاید پنجاه پنجاهه چه رفتاری میتونه کمک کنه که عاشق بشه؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 چه رفتاری میتونه کمک کنه که عاشق بشه؟ کجا میبینیش؟ پیجی چیزی داری "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 کجا میبینیش؟ پیجی چیزی داری پسر عمه ام بهش گفتم دوسش دارم الان پی وی تلگراممو داره فقط میخوای تاپیک اسکرین شات منو بخون دوست داشتی نظر بده تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 پسر عمه ام بهش گفتم دوسش دارم الان پی وی تلگراممو داره فقط میخوای تاپیک اسکرین شات منو ... اون چی گفت تند تند میبینیش؟ "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 اسکرین شاتت کدومه "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 اون چی گفت تند تند میبینیش؟ نه خیلی کم میبینمش ببین بزن رو کاربری من صفحه دوم تاپیک اسکرین شات هست تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 خیلی محترمانه گفته من دوستت ندارم دیگه دوطرفه نیس نمیتونی بیهیال شی؟ چنساله دوسش داری؟ چنسالتونه؟ "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 خیلی محترمانه گفته من دوستت ندارم دیگه دوطرفه نیس نمیتونی بیهیال شی؟ چنساله دوسش داری؟ چنسالت ... نه نمیتونم دوماه میگذره و هنوز به یادشم 😔😔من ۲۱ اون ۲۷نمیشه احساسی به وجود بیاد؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 نه نمیتونم دوماه میگذره و هنوز به یادشم 😔😔 من ۲۱ اون ۲۷ نمیشه احساسی به وجود بیاد؟ اخه میدونی پسرا اینجورین که هر چی بیشتر بهشون بگی و ناراحتی کنی بدشون میاد "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 اگ میشد تند تند ببینیش خوب میشد یا پیجشو داشتی "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 اگ میشد تند تند ببینیش خوب میشد یا پیجشو داشتی ندارم اگر داشتم میشد چکار کنم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2851 ندارم اگر داشتم میشد چکار کنم؟ هی استوری بزاری از خودت از چیزایی ک اون دوس داره "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 هی استوری بزاری از خودت از چیزایی ک اون دوس داره پیجشو ندارم که الان فالوش کنم ضایع؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍