2777
2789
عنوان

سرم مژه سریتا

453 بازدید | 17 پست

سلام،،دوستان کسی استفاده کرده؟؟

تاثیر واقعا داره؟؟

اگه کسی استفاده کرده لطفاا نظرتون رو بگید،میخوام بگیرم خیلی گرونه،میترسم تاثیر نداشته باشه یا ضرر داشته باشه برا چشم😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر داره، ولی باید دوره استفادش درست رعایت کنی، تا مژه هات نریزه

چهار_پنج دوره باید مصرف کنی، به هزینش فک کن، یه وقت ول کنی نریزه

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
شما استفاده کردین؟؟

بله تاثیر هم داشت ولی تا وقتی استفاده میشد برای من تیرگی اطراف چشم آورد که بعد تو نقدش خوندم هم تیرگی میاره به مرور هم خشکی چشم که خیلی خطرناکه

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
تاثیر داره، ولی باید دوره استفادش درست رعایت کنی، تا مژه هات نریزه چهار_پنج دوره باید مصرف کنی، به ...

اگه ول کنم همه مژه هام میریزه یا نه دوباره مثل قبل استفاده میشه؟

اگه خطرناک بود تاییدیه وزارت بهداشت نمیگرفت و جلوی فروشش‌ گرفته میشد..

😐خشکی چشم رو گفتم

بعدم واسه همه اینطور نیست ولی تو نقدش خیلی ها نوشته بودن این مشکل براشون پیش اومده

من خودمم طولانی مدت استفاده کردم ولی بعد مدتی تیرگی برام پیش اومد

شما چه مدت استفاده کردین؟پس نگیرم بنظرتون؟!

من حدود ۸ ماه استفاده کردم تا استفاده میکردم مژه هام پر و بلند شد ولی اواخر که تیرگی برام به وجود آورد قطع کردم و استفاده نکردم به حالت قبل برگشت مژه هام درواقع واسه اینکه همیشه خوب باشه باید دائمی استفاده بشه

من دیگه از این برند استفاده نمیکنم شخصا