2777
2789
عنوان

خانوما پیام میده واکنشم چی باشه؟

125 بازدید | 6 پست

تو تاپیک قبلی و قبلیش گفتم، ما خیلی خوب بودیم و همو دوست داشتیم ولی امروز کات کردیم چون مامانش نشناخته از من خوشش نمیاد و فک میکنه چون پسرش خیلی بهم علاقه داره ینی من دارم میدزم و اغفال میکنم درحال که ما فقط حالمون باهم خوبه، کاری ندارم، من کسی رو تو زندگیم ندارم خیلی تنهام ینی این گوشی دوروز بیوفته اینجا نه کسی پیام میده نه زنگ ، خریدم تنهاس همه کارام تنهاییه، تنها میرم کافه تنها تنها.. همینجوری برام اذیت کننده بود و تنها کسی که داشتم اون بود، اونم که.. بعد امشب باشگاه بودم زنگ زد بهم، جواب دادم معمولی رو به یزد دید باشگاهم و احتمالا تحویل نمیگیرم گفت تمرین کن و خداحافظی کرد. بعد دباره الان پیام داده خوبی؟ من نمیدونم برخوردم چی باشه.. سرد باشه؟ گرم باشه؟ ، دوس دارم بگم اگه خوبی من برات مهم بود بدون در نظر گرفتن شرایط من با مادرت برای رابطه من تصمیم نمیگذفتی حالا خودم میدونم، دوس دارم بگم اول از مامانت اجازه بگیر بعد پیام بده،.. میدونم دوستم داره و بهم وابستس و اذیت میشه بدون من ولی واقعا متاسفم براش. من دوست ندارم و نداشتم جداشیم و مادرش از همون اول بدون اینکه بهم شانس بده و امتحان کنه ازم خوشش نمیومد، میفهمیدم، با اینکه ظاهر و اینام خوبه و حال پسرش باهام خوبه،، هیچ بدی هم ازم ندیده بود مطمئنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار کن. چون پای مادرش همیشه در زندگیت خواهد بود. اگه دوستت داره باید کنارت باشه حالا نظر ماما ...

این پیام دادن و زنگ زدنش حس میکنم خیلی سخته براش و نمیتونه ول کنه، نمیدونم والاه پشیمونیه برای خودشه منکه کاری نکردم، بنطرت چی جواب بدم؟ یه راهنمایی کن لطفا 

این پیام دادن و زنگ زدنش حس میکنم خیلی سخته براش و نمیتونه ول کنه، نمیدونم والاه پشیمونیه برای خودشه ...

ببین من چون جزئیات نمیدونم نمیتونم خیلی دقیق بگم.

اما کلا اینو بدون که نباید بخاطر حس تنهایی با آدم اشتباه وارد رابطه بشی. مامانش مگه میخواد باهات زندگی کنه؟

من خودم با این مدل آدم وارد رابطه نمیشم چون فردا آب بخورم باید از مامانش اجازه بگیرم. بگو که استقلال و وابسته نبودن خیلی برات مهمه و اگر قراره مادرت به جای تو تصمیم بگیره اصلا نمی تونی کنار بیای باهاش.

کارشناس ارشد روانشناسی

نفهمیدم یعنی فقط بخاطر مامانش باهات کات کرد؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.