سلام لطفا کمکم کنید 😔من خیلی از اتفاقات بعدمرگ وحشت دارم ازوقتی هم برنامه زندگی پس اززندگی رو نگاه کردم ترسم بیشتر شده چون واقعا عذابهای شدیدی میدن اونجا که غیرقابل تحمل هست من هم واسه خودم میترسم هم برای خانوادم مخصوصا برای بابام میترسم چون اخلاق شدیدتندی داره هم تو خونه هم بیرون همش نگرانم اصلا نمیتونم زندگی کنم
زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی 🇮🇷❤️🇵🇸
من چند قسمتشو دیدم بعد طبق این برنامه فهمیدم که خودم و کل اطرافیانم و تمام ادمای خیر و خوب اطرافم گناهکاریم و باید بریم جهنم پس دیگه نگاه نکردم
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
اروم عزیزم ابن برنامه یه تلنگررر بعدشم خدا خیییلی مهربون از همین الانم میتونبم بنده خوبی برای خدا باااشیم
کافیه کارهای اشتباهاتمون ترک کنیم
کارهای واجب انجام بدیم
عزیزم تاپیکت ممنوعه
نامهزن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید. زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند. این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313 https://harfeto.timefriend.net/17378773448308
منم اوایل خیلی اون طرف را گل و بلبل نشون میداد فصل اولش که آدم دوست داشت بمیره بعد که مخاطب بدست آورد عذاب و اینا را نشون داد مخصوصا امسال کلا سختی های اون دنیا را بیشتر نشون داد گاهی برای اینکه آدم به خودش بیاد خوبه ولی خب از رحمت خدا غافل نشویم خدا توبه پذیره و توبه کنندگان ام دوست داره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹