2777
2789

از شانس گند من وارد شرکت که شدم از همون اول توی قسمت سختش کار کردم این ادمم منو کشید کنار بهم وعده داد که سرپرستم میکنه الان بعد عید زد زیرش امروز دیدم یکی دیگرو استخدام کردن به عنوان سرپرست به قدری عصبی شدم و حس بدی بهم دست داد که نگم حس کردم دستم انداخته خلاصه قاطی کردم و با هم دعوامون شد یه ادم بددهن و احمق که همش در حال عربده کشیدنه انگار یه چیزی میزنه دیگ نمیتونم تحملش کنم میخوام از شرکت دربیام از یه طرفم به این شرکت و ادماش عادت کردم نمیدونم چیکار کنم شما بودین میموندین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی رفتم تو این شرکت واقعا دیگ ارامش ندارم میگردم دنبال یه کار دیگ

عزیزم به کسی اصلا تو شرکت نگو، بگرد دنبال کار ببین اگه پیدا کردی و قطعی شد، واقعا بنظرم برو

چون حرمت خیلی مهمه، بخصوصصصص تو عالم کار

عزیزم به کسی اصلا تو شرکت نگو، بگرد دنبال کار ببین اگه پیدا کردی و قطعی شد، واقعا بنظرم برو چون حرم ...

دقیقا همین کارو خواهم کرد بخدا خسته شدم دیگ نمیدونم چجوری باید باهاش رفتار کنم ممنون از راهنماییت گلم❤️

دقیقا همین کارو خواهم کرد بخدا خسته شدم دیگ نمیدونم چجوری باید باهاش رفتار کنم ممنون از راهنماییت گل ...

عزیزم دعامیکنم راه خیر رو خدا برات باز کنه و خودش مسیر خوبی جلوی پات بذاره🙏🌹

حقوقت چقدره اینجا ازمزایابرخورداری راضی هستی ازحقوق؟چقدرمسافت تاخونتون هست به همه چیزفکرکن

حقوقش ک دیرکرد داره حقوق بهمن و اسفندمونو ندادن فقط چون عادت کرده بودم و رییس احمقمم بهم وعده های سر خرمن داد موندم