2777
2789

سلام دوستای خوبم کسی هست بدونه هزینه سزارین تو بیمارستان بین المللی چنده امسال؟و همم دکتر سانتز موسوی دکترش باشه؟چطور دکتریه؟

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من شنیدم ۱۵تومنه دیگه نمیدونم گرون تر شده یا نه منم میخوام اونجا زایمان کنم

منم تازه باردار شدم دکتر امیری رفتم اونم پرونده حاملگی قبول نمیکنه دکتر موسوی دکتر همکارم بود به اون خاطر خواستم برم پیش اون

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

منم تازه باردار شدم دکتر امیری رفتم اونم پرونده حاملگی قبول نمیکنه دکتر موسوی دکتر همکارم بود ب ...

منم پیش خانوم دکتر فهیمه بهجتی میرم

دکتر خوبی هستن خوب به حرف مریضاشون گوش میدن شماره تلفن خودشون رو میدن ک هر وقت کار ضروری داشتی زنگ بزنی یا برگه ازمایش داشتی دیگه نری مطب بفرستی براشون

من ک چند تا دوستام پیششون میرفتن خیلی راضی بودن ب منم معرفی کردن

ایشالله ک خوب باشن

خدایا ب دلامون آرامش بده

قبلش هم پیش خانوم دکتر دانایی میرفتم ایشون متخصص نازایی و بارداری پر خطر و ای وی اف هستن

ولی بی نهایت مطب شلوغ میشد و گاهی تا ۷یا۸ساعت منتظر میموندیم واقعا آدم کلافه میشد

منم چون مشکل خاصی نداشتم دیگه نرفتم و عوض کردم دکترم رو

خدایا ب دلامون آرامش بده