2821
2789
عنوان

مسخره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو هم مسخره میکنن  بیخیال محلشون نزار  حرف مردم قابل احترامه ولی مهم نیست

خواهر مسخره کردن کجاش قابل احترامه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

خودتم بخند چندبار اون ویژگیتو مسخره کن خودت جلوشون ک بدونن حساس نیستی یه مدت بعد از سرشون میفته یاام ک هر سری سر چیز جدیدی مسخرت میکنن به خودت نگیر توام بخند ولی بعرشم تو اونارو مسخره کن سعی کن ی کاری کنی اعتمتد بنفسشون بیاد پایین

همونی که دلش پیش تو گیره
منم یه همکلاسی داشتم مسخرم میکرد برای خنده خودش و دیگران و من ناراحت میشدم.چنبار دوستانه بهش تذکر دا ...

والا ما هم یه همکلاسی داشتیم  عالم و آدم مسخره میکرد و خودشم پاهاش پرانتزی بود 

هیچی ما بهش نمیگفتیم  دلش نشکنه ولی یه بار یکی رو مسخره کرد دختره هم زود گفت تو خودت مسخره ای با اون پاها کج و کوله ات دیگه هیچ وقت ندیدم کسی مسخره کنه

خداروشکر اون دوران چرت دبیرستان و روبرو شدن با یه سری عقده ای تموم شده منم این مشکلو داشتم یکی بود قیافش شبیه معتادا سردستشون بود یه بار برگشتم بهش گفتم اگه من قیافه تورو داشتم روم نمیشد بیام مدرسه رفته بود به مدیر گفته بود😁 ازون روز به بعد خفه شد

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
واییی ارهه  جالب اینجاس خودم قبلا تو اکیپشون بودم بخاطر همین رفتارشون اومدم بیرون  واسه ...

شااید نظرم من براتون بچگونه به نظر بیاد ولی من فک میکنم مدرسه و دانشگاه بیشتر از درس خوندن جای بادگرفتن آداب و معاشرت با مردمه اگر اینارو یاد نگیریم پس کی و از کجا یا  بگیریم نظرم اینه به مدیر و یا مشاور یا یکی از دبیرانت بگو که باهاشون صجبت کنه حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم چون این مسخره کردنا شاید به نظر ماها کوچیک باشه اما تاثیر خیلی زیادی تو اعتماد به نفس و نهایتا تو زندکی فرد مسخره شده میزاره منم مامانم انقدر مسخرمون کرده من الان میترسم ازدواج کنم انقدر اعتماد به نفسم پایینه .... !

خداروشکر اون دوران چرت دبیرستان و روبرو شدن با یه سری عقده ای تموم شده منم این مشکلو داشتم یکی بود ق ...

به مدیرتون‌گفت تورو چیکار کردن ؟؟ 

متاسفانه ما ایرانیا هیچ وقت  به بچه ها یاد نمیدیم کسی رو مسخره نکن تو مدرسه هم چندان روش کار نمیشه برا همین این اخلاق زشت انقدر بزرگ میشه تا خودت همین حسو به طرف ندی متوجه اشتباهش نمیشه 🤦‍♀️

به مدیرتون‌گفت تورو چیکار کردن ؟؟  متاسفانه ما ایرانیا هیچ وقت  به بچه ها یاد نمیدیم کسی ...

مدیر اومد تذکر داد بهم بهش گفته بودم معتاد🤐

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
والا ما هم یه همکلاسی داشتیم  عالم و آدم مسخره میکرد و خودشم پاهاش پرانتزی بود  هیچی ما ب ...

بعضیا نیاز به تلنگر دارن،منم صرفا بخاطر متوجه شدنِ قبح کارش بهش گفتم و موثر بود

خودت باش با وجدانی بیدار🌱