2821
2789
عنوان

مسخره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 43 پست
نه تموم نشده و متاسفانه دل میشکنن.خود من زخم خورده ام.وچون کم و کاستی دارم حرفاشون درسته و نمیتونم م ...

حرفاشون چی چیو درسته هیچکس حق مسخره کردن کسیو ندارع همونایی ک مسخره میکنن مطمعنم کمبودعایی دارن تو زندگی  سکوتم نباید کرد ک پرو میشن 

باید  باهاشون برخورد کنی چ لفظی چ درگیری

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه همکلاسی داشتم مسخرم میکرد برای خنده خودش و دیگران و من ناراحت میشدم.چنبار دوستانه بهش تذکر دادم حالیش نشد،رو یه میز مینشستیم همیشه دستاش عرق میکرد بطوری ک کاغذ و دفترش خیس میشد یه بار گفتم بدم میاد دستتو نزن بمن،ناراحت شد،گفتم یه بار محض اینکه حالیت شه دیگرانم از مسخره کردنت ناراحت میشن بروت اوردم ک ببینی چقد کارت درد داره و زشته.بار اخری شد ک مسخره کرد کسیو...منم قصدم فقط همین بود ک بفهمه کارش اشتباس

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

خب مثلا چند تاشو بگو  تا جواب حاضر جوابی اش رو بهت بگم

مثلا یه بار گفتم من نمردم 

حالا اونا هر روز با یه لحن مسخره ای تکرارش میکنن 

یا قدم کوتاس بهم میگن کوتوله 

میدونی بغل دستیم مسخرم میکرد اذیت میکرد😐(عوضی بود و هست)

خیلی تحمل کردم

جوری ک یبار دیگه نتونستم تحمل کنم پاشدم داد میزدم وسط کلاس همه برگاشون ریخته بود منه اروم چرا اینجوری شدم

دیگه چیزی نمیگه😂💔

حرفاشون چی چیو درسته هیچکس حق مسخره کردن کسیو ندارع همونایی ک مسخره میکنن مطمعنم کمبودعایی دارن تو ز ...

ببین من خودم آدمی نیستم که بخوام تیکه بندازم بیخود.اما اگه کسی چیزی بگه جوابشو میدم تاحدی.اما گاهی مثلا نقصی چیزی داشته باشم رو تو وسیله تیکه انداختن قراربدن اون لحظه لال میشم بعد میام خونه خودخوری میکنم که چرا جواب ندادم

ببین من خودم آدمی نیستم که بخوام تیکه بندازم بیخود.اما اگه کسی چیزی بگه جوابشو میدم تاحدی.اما گاهی م ...

خلاصه خیلی اونا ادمای بیشعورن

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫
وای ازین اکیپا؟ که فکر میکنن کل مدرسه دستشونه😐وای من که سعی میکنم جاییم نگیرمشون

واییی ارهه 

جالب اینجاس خودم قبلا تو اکیپشون بودم بخاطر همین رفتارشون اومدم بیرون 

واسه خنده خودشون بقیه رو مسخره میکنن

واییی ارهه  جالب اینجاس خودم قبلا تو اکیپشون بودم بخاطر همین رفتارشون اومدم بیرون  واسه ...

اره من خودم خیلی ساکتم ولی مثلا براشون مهم نیست کلا طرف ناراحت بشه نشه

مثلا به یکی میگن دماغ گنده و...😐😐

حالا ما اگه حواسمون نباشه پامون بره رو پای یکی دیگه عذاب وجدان ولمون نمیکنه

سبزک🌱
باز خوبه اون فهمید اینا اصلا نمیفهن 

منم بعداون ازش فاصله گرفتم و جامو عوض کردم.اذیت میشی ازشون فاصله بگیر و بخاطر بودن تو اکیپشون روانتو اذیت نکن.برای من سالها ازون موقع میگذره و الان خنده داره برام رفتارای اون موقع اون دوستم ولی همون تایم اذیت کننده بود.

خودت باش با وجدانی بیدار🌱