2777
2789
عنوان

بابای لجباز

159 بازدید | 14 پست

بچه ها چون بعضی اوقات خیلی ایده های شیطانی و خویی میدین کمک میخوام :))

بابام خیلی عجیب و لجبازه

خوبیم باهم

یهو بداخلاقی میکنه. هر چند وقت یبار یه دوره ای سر هیچییی داد میزنه و بد رفتار میکنه و پول نمیده و کلاس نمیبره اصن زندگیمو خراب میکنه و هرروز بابت یچی به گریه میندازتم و خوشحال میشه. چیکار کنم؟ با آدم دیوونه نمیشه حرف زد فقط بگید چیکار کنم در جواب که خیلی بهش راحت نگذره.

مامانم طرف اونه صداش در نمیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضه

آره واقعا اینکه میبینم لذت میبره از اذیت شدن بقیه و همیشه باهاش تو بازی روانیم و مثل خانواده نرمال آرامش ندارم خیلی اذیت میکنه و نشون میده واقعا مریضه. خب چیکار کنم باهاش در عوض؟

وقتی اذیتت می‌کنه ناراحتیتو بروز نده

دقیقا این جوابه خیلی وقته این کارو میکنم. ولی وقتی میبینه با این اذیت نشدم یکار سنگین تر میکنه که نتونم ساکت بمونم. من چیکار کنم که اونم اذیت شه؟

دنبال مشکل باش که چطوری حلش کنی اینجوری که خودت میگی پدر و مادرت هردو با تو هم عقیده نیستن. پس علتش ...

درست میگی. توی بیست سال اخیر اصلا تو خودم جست و جو نکردم. خانواده های ایرانی هم که همه در سلامت روان به سر میبرن. اینکه میگم بداخلاقی میکنه و به گریه میفتمم احتمالا یه مشکلی درون خودمه. مرسی گفتی