2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6681 بازدید | 249 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه واقعا هم گرونه ، همینی که برای استارتر خریدن بدون اجرت و مالیات نزدیک ۲۶ ۲۷ میلیونه . باز خداروش ...

این با همه چیش شده ۲۸میلیون

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

سرویس طلا سبک و شیکم هست ..اینا چشم بازار کور کردن😑

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

برا عروس اصلا خوب نیست به شوهرت قشنگ بگو من دوسش ندارم دلم میخواد خودم انتخاب کنم

بعدم از همین اول کوتاه نیا رفتارشون خیلی زشت بوده یعنی نظر تو مهم نیست 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

ن عزیزم اشکال نداره اصن با دیدنش ادم متوجه میشه

به همسرتون بگید ما رسم داریم که خود عروس و ببرن تا سرویس عروسی خودشو انتخاب کنه! من این سرویس و دوست ندارم و از نظر وزنی هم واقعا سبکه

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
خب اگر نمیتونید باهاش کنار بیاید و وضع مالی بدی ندارن به همسرتون بگید که سرویس رو نمیپسندید

ب نظرت بهش بگم میخام عوضش کنم پول بده بزارم روش؟

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍