2777
2789
عنوان

سقط جنین

317 بازدید | 16 پست

سلام.دوستان من حاملگی پوچ دارم الان هفته ۹ هستم دکتر بهم دوتا امپول متیل ارگونووین داده کسی بوده که بااین امپول سقط کرده باشه؟اخه احساس میکنم فقط با دوتا امپول نمیشه سقط کرد ..دکتربهم گفت اگه سقط نشد بایدبری بیمارستان...ازکورتاژ وبیمارستان هم میترسم...البته اینم بگم که دکترگیاه دارویی هم برام تجویز کرده ...خودم هم چندروزه گیاه دارویی میخورم ولی تاثیر نداشته...اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم...به نظرتون فردا برم پیش یه دکتر دیگه شاید دارو با دز بالاتر بهم بده‌؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم میگم برو دکتر خوب  اینجوری میگی شاید جنینی هم وجود داشته باشا بعدم سقط ناقص خیلی بده&n ...

جنین که مطمینم وجود نداره چون کیسه زرد هم نیس وچندجای مختلف بهترین سونوگرافی ها رورفتم...ولی برایرسقط میخاستم ببینم کسی ازاین امپوله استفاده کرده یا ن

جنین که مطمینم وجود نداره چون کیسه زرد هم نیس وچندجای مختلف بهترین سونوگرافی ها رورفتم...ولی برایرسق ...

من خودش سقط شد برام

ولی بعد سقط خیلی ب خودت برس

فقط دراز بکش 

گوشت خروس و زیره و زعفرون بپز بخور 

روی برنجت پر زیره زعفرون کن 

کاچی درست کن آماده بزار ک بخوری 

اینا رو از قبل آماده کن 

چون تا 10 روز بعدش باید استراحت مطلق باشی 

شکم و کمرت هم حتما ببند

سرت با روغن حیوانی چرب کن 

صبحانه کره و روغن زرد بخور

الان مشکل من سقط جنین هس ن اینکه جنین هس یان...

بدن ها باهم فرق میکنه من خودم سه تاسقط داشتم دوتاش پوچ بود اولی تو خونه بدون هیچ دارویی دومی هم که سالم بود کیسه ابم پاره شد کورتاژ سومی هم هر داروی گیاهی خوردن نیفتاد رفتم بیمارستان با قرص انداختم