2777
2789
عنوان

شوهرم چشمش به طلاهای منه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 51 پست

شوهر منم من یه گردنبند دارم اونم واسه مجردیم خودم خریدم، قبل عید گفت بده بفروشم منم چون ازش میترسم آوردم بهش دادم بعد ک میخواست از خونه بره بهش گفتم چیزی ک برام نخریدی تو این همه سال چیزیم ک از خودمه میبری بفروشی گذاشت زمین الان نزدیک دوماهه قهره هیچی پول بهمون نمیده نه خرجی میده لعنت به پدرومادرایی ک اینا رو پس انداختن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنده خدایی شوهرش به خاطر بدهی رفت زندان زنش تا آرنج النگوداشت حاضر نشد طلاهاشو‌بده که شوهرش از زندان بیاد بیرون.میگف برادرا و پدرش بدهیشو بدن.حالا من شوهرم یه ذره گیر بود سریع طلا میدادم اما دیگه برگشتی نبود 

من میخام بینیموعمل کنم چندساله ولی شوهرم پکل نمیده بلاخره امسال راضی شد تا یکی دوماه دیگه عمل کنم . تا یکم بحث میکنیم میگه گ...و...ه خوردی من پول بدم 

چقد بدبختم 

دوروزه حالم خیلی بده 

خیلی دلم شکست خیلی نابود شدم 

شوهر منم من یه گردنبند دارم اونم واسه مجردیم خودم خریدم، قبل عید گفت بده بفروشم منم چون ازش میترسم آ ...

برو بده پدر مادرت برات‌نگه دارند انتظار داشته خودت بری بفروشی دو دستی تقدیمش کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بهش یگو تو ماشینو به اسم من نمیزنی خودخواهی میگنی چطور انتظار داری من طلاهامو ب تو بدم؟ بگو شاید من ...

نه اصلا بحث امتحان نبود من حاضر بودم جای ۲۰ تومن ۱۰۰ تومان از طلاهامو بفروشم بدم بزاره ماشین بهتر بخره اما به شرطی که شریکی باشه اما قبول نکرد منم گفتم نمیدم 

شوهر من کل طلاهای مامانش و منو فروخت گفت نیسان بخرم کار کنم باهاش حالا دلش نمیاد با نیسان کار کنه می ...

عجب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه اصلا بحث امتحان نبود من حاضر بودم جای ۲۰ تومن ۱۰۰ تومان از طلاهامو بفروشم بدم بزاره ماشین بهتر بخ ...

منم میدونم بحث امتحان نیود تو الکی بهش میگفتی من این حرفو زدم امتحانت کنم تو بجای اینکه بگی ۲۰ تومن چیه کل ماشینو ب نامت میکنم برمیگردی میگی بخاطر ۲۰ تومن میخوای شریک شی؟

چه داستانیه ما با آقایون داریم

Evolving🧗🏻‍♀️🧬🧚🏻‍♀️📚🩵