2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویژگی های آقا رو میگم 

از نظر ظاهری معمولی و معقول 

از نظر پوشش امروزی

از نظر شغلی شغل ازاد داره نمایندگی فروش و تعمیر ابزار صنعتی ملک مغازه برای خودش نیست

اخلاق اصلا نمیدونم چون غریبه هست ولی در حد برخورد کاری و رسمی ادم نرمالی بوده بدجنس و بد اخلاق و ... نبوده

ماشین داره نمیدونم چه ماشینی نپرسیدم

خونه هم خودش گفت خیلی به فکره ولی سخته برای همین در حد یک میلیارد یک استان دیگه مسکن گرفتم که اون مسکنا خیلی رشد دارن تا ارزش پولش حفظ بشه بتونه در اینده خونه بگیره

مدرکش هم کارشناسی داره...

در اخر هم ادعا داره خانم رو خیلی دوست داره نمیتونه فراموش کنه و خیلی اصرار داره بزار اشنا بشیم و خیلی میگه همه کار میکنم خوشبختت کنم

البته گوش من از این دو تا جمله اخری پره همشون همینو میگن...و چرت محضه

سن هم ۳۱

حالا خانم

از نظر ظاهر کمی از اقا بهتر 

پوشش تقریبا مشابه

مدرک ارشد

کارمند هست درامدی حدودی ۲۰ الی ۲۵ 

خونه داره خودش ولی خب قرض و قسطاشو هنو نداده😁😁

و به اقا نگفت خونه دارم 

شان اجتماعی شغل خانم خیلی بالا هست با توجه به سن کم پست هم داره یعنی رتبه کاریش بالا رفته...

اما کار سخت و مستهلک کننده ای داره خیلی خسته میشه و غالبا تا ساعت ۴ سرکار هست

خود اقا میگه شان اجتماعی و ظاهر و از همه مهمتر اخلاق خانم خیلی جذبش کرده میگه خیلی مهربون بودی دو ساله بهت دقت میکنم هرگز رفتارت عوض نشد این معلومه از درونته

البته اینو بگم همه اینو بهم میگن ولی خب خودم قبول ندارم به نطرم معمولی هستم

سن هم ۲۷

نحوه اشنایی هم از مراجعه کننده های محیط کار خانم بوده🙄🙄

حس میکنم شاید موردای بهتری واسه خانوم باشه . یکی هم سطح خودش 

پس نظر شما هم اینه هم کفو نیستن خیلی

یک لحطه نظر عاقلانتون رو تو اون تاپیک دیدم دلهره گرفتم گفتم نکنه تصمیم درستی نگرفتم

پس نظر شما هم اینه هم کفو نیستن خیلی یک لحطه نظر عاقلانتون رو تو اون تاپیک دیدم دلهره گرفتم گفتم نک ...

نه هم کفو نیستن ، کسایی که تو یه رده نیستن فرقی هم نمیکنه چه از جانب خانم یا آقا ، بعدا خیلی مشکل دارن

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏