2777
2789
بچه ها من مقدار خوراک روزانما مینویسم به نظرتون کمه یه خوبه؟ صبحا اغلب نون و پنیر و گردو میخورم با نون سنگک یا عدسی با سنگک و صبحانما سیر میخورم ، ناهار اعلب پلو میخورم با خورشت یا مرغ که اونم کامل میخورم، شامم یا کباب پر یا بلدرچین کبابی یا کوکو سبزی و ... میخورم اونم کامل، شیر روزی یک لیوانا حتما میخورم به دوتام میرسه ، ماست رو با شام یا ناهار میخورم گاهی هم زیتون، میوه سیب و موز و آناناس و پرتقال رو حتما میخورم از هر کدوم یکی نه بیشتر، روزی چن تا دونه خرما حتما میخورم، مغز روزی نصف لیوان سعی میکنم بخورم، طی روز بیسکوییت ساقه طلایی یا کیک یا شیرینی باشه میخورم، کاهو هم حتما میخورم حالا یا خالی یا سالادی با خیار و گوجه، به نظرتون این رژیم کامله؟
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بخداااا همش گرسنم چی کار کنم اصلا انگار شکمم چند وقته همون قدر مونده اعصابم خورده
برام مهم نیس اضافه وزنم چون کلا سیستماتیک بدنم یه جوریه 1000 درصد مطمئنم بعد زایمان یک هفته ای همش اب میشه و در ظاهر با قبل بارداریم زیادم فرقی نکردم هر کی میبینتم میگه مهم برام بچس، من خیلی گرسنه میشم حس میکنم کامل نیس غذام