2821
2789
عنوان

کتونی سفید

71 بازدید | 4 پست

کتونی سفیدم رو شستم یه جاهاییش که اون قسمتا حالت پارچه ای داره خشک میشه زرد میشه

میشورم آب  میکشم تمیز میشه دوباره خشک شدنی زرد میشه

از رو بندم آویزون کردم آبش بره کامل فایده نداشت

با سشوار هم خشک کردم باز داره زرد میشه

کسی راهکاری میدونه 

بنداز داخل لباسشویی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیسه ندارم بذارم تو اون

من با لباسام میندازم اول کثیفیشو میگیرم بعد میندازم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2824
2823
2791
2779
2792