2777
2789
عنوان

رویا پردازی

155 بازدید | 19 پست

سلام به نظرتون چطوری میشه رویا پردازی رو گذاشت کنار؟ اغلب من توی آینده سیر میکنم😂

و تو حال نیستم اصلا 

دلم میخواد این رویا پردازی رو از بین ببرم هرچند که خوبه اما زیادش نه 

واقعا موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم اول سنت رو بهم بگی و بگی درباره چه چیزی بیشتر رویا پردازی میکنی 

نخندینا

۱۷ سالمه درواقع یک کنکوری ام که به همه چیز فکر میکنم مخصوصا شوهرم😐

کلا تصورات فانتزی دارم 

نمیذاره درس بخونم میزم تو فکر زل میزنم به دیوار😂😂😂

باز خوبه تو تو اینده ای من کلا  یه دنیای دیگه ای سر میبرم🤣🤣

تو دیگه‌ خیلی پیشرفته ای من به شوهرم فکر میکنم حتی تو ذهنم دعوا میکنم جواب دندون شکن هم میدم😂😂😂

نخندینا ۱۷ سالمه درواقع یک کنکوری ام که به همه چیز فکر میکنم مخصوصا شوهرم😐 کلا تصورات فانتزی دارم ...

۱- یه سرگرمی پیدا کن و سعی کن از رویا در بیای. 

۲- با یکی که بهت گوش بده و اعتماد کنی، بشین و صحبت کن و خودتو خالی کن. 

نخندینا ۱۷ سالمه درواقع یک کنکوری ام که به همه چیز فکر میکنم مخصوصا شوهرم😐 کلا تصورات فانتزی دارم ...

نه عزیزم نمیخندم واسه این سنت رو پرسیدم چون که توی این یه چیز خیلی خیلی خیلیییی طبیعیه ،سنت که بره بالاتر و منطقت از احساس و هیجانت بیشتر بشه خود به خود این رویاپردازی کمتر میشه و با واقعیات زندگی کنار بیای...الانم اگه دنبال راه حلی من بهت میگم فقط نزار این رویاپردازی جلوی درس خوندن ورزش کردن یا کلا زندگی کردنتو بگیره خودتو مشغول کن و به خودت یاداوری کن رویاپردازی تورو عقب میندازه ..حداقلش بزارش واسه شبا قبل خواب و تو رویاهات غرق شو در طول روز به زندگی واقعی برس موفق باشی

عاشق خودت باش