2777
2789
عنوان

بچه هاافطار

678 بازدید | 54 پست

دوستان من فردا شب افطار دارم خوب ببين فاميلي نيست حدود ٥٠نفر از خانوماي تو كوچمون قرار شد افطار خرما بگيرم وزولبيا باميه فرني نون وپنير وسبزي و كنارشم خيار گوجه سالاد حدود مثل بيست تا ظرف كوجه وخيار منظورمه و بعدش هم كه اش رشته و برنج كشمش پلو نظرتون بگيد كم كسري هست بگيد اولين افطارمه باتشكر 

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عالیه خدا قبول کنه 

مارم دعا کن

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چرا افطار میدی؟

دعوت میکنی خونه؟؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

واایی عزیزم انشالله خدا قبول کنه و خوش بگذره  منم انقدد دوست دارم زودتر خونم درست بشه مهمونی ب ...

الهی امین

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷