2777
2789
مال من اهنم ۱۵۷ ، مگه از غذا خوردن اینهمه بالا میره ؟ بمنم اول گفتن کبد ، بعد که شما گفتی سلیاک منم ...

چه بگم والا...نه من مفصل درد ندارم..

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
منم پریودم خیلی کم شده سلیاک رو پریود تاثیر داره شنیدم

منم تو اینترنت خوندم..ولی از بیمارهای سلیاکی دیگه در مورد پریود نپرسیدم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هدیه به ارزش سیصد تومان خوبه یا کمه؟

۳۰ تومن ببر🤣🤣🤣

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

با بی ادبی از خدا دفاع نکن که ضد تبلیغی . در ثانی اوشون منظوری نداشت ,یه جمله اشتباه ولی رایج رو گف ...

من اتفاقا خوشحال میشم امثال اینارو میبینم 

حتی خدا هم از اینا بدشون میاد چه برسه به بنده خدا😂

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

از کسی که حرف زشت میزنه چی؟ دوستش داره؟  شیطون رو لعنت کن .

من حرف زشت نزدم من  پایینش گفتم منظورم چیه  گفتم انسان اخرش یه چیزی پیدا میکنه که یه بهونه بیاره برای نارضایتی

خدا منو هم دوس نداشته باشه اشکال نداره

عوضش به این و اون نمیپرمو یکم انسانیت تو وجودمه 

من حرف زشت نزدم من  پایینش گفتم منظورم چیه  گفتم انسان اخرش یه چیزی پیدا میکنه که یه بهونه ...

اره منم جمله شمارو زیاد شنیدم یه زمانی خودمم میگفتم که خدا هم نتوانسته بنده هاشو راضی کنه .بعدها یاد گرفتم بگم بنده ها از خدا هم راضی نیستن از بس متوقعن چه برسه به ما 😁