2777
2789
عنوان

روان پریش😐

262 بازدید | 4 پست

یکی از دوستامون با پارتنر سابقش قطع ارتباط کرده یه مدتیه

الانم چند وقتیه رفته تو رابطه باز

حالا پارتنر سابقش از صبح گیر داده به خواهرِ دوستمون که اررررره شما نشستین زیر پاش مخشو زدین😂😂😂

الانم زنگ زده بود به من اون دیوونهه ،جییییغ جییییغ میکرد که لی لی یه کاری بکنننن وگرنه توام مثل بقیه آشغالی😂

با منم خوب نبودا*جریان پیچیده ست

خلاصه من بلاکش کردم

الان دوباره دیدم رو‌ اینستا مسیج داده

میگم اگه همینطوری بخواد اذیت کنه چجوری باید باهاش برخورد کرد؟؟؟

با اینکه رابطه اش با من‌خوب نبود و الانم التماساش بخاطر دوستمه

اما بازم دلم نمیاد ناراحتش کنم،بلاخره خاطره داریم باهم

درکل کسایی که تجربه بیشتری دارین با ادمای پیگیر چجوری برخورد کرد خوبه؟

منم زیاد جوابشو ندادم چون روابط بقیه به من مربوط نیست که🤦🏼‍♀️

*این خانوم پیگیر سی سالشه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خب بگو من باید چیکار کنم دختر خوب؟

یه نفر دیگه باهات کات کرده بعد رفته با یه دختر دیگه دوست شده من این وسط چیکاره ام ؟!

بعدم بگو زندگی شخصی اونه مگه از من نظر خواسته که الانم نظر بدم

درنهایتم میتونی بگی من درک میکنم ناراحتی ولی اگر دوستت داشت آسمون به زمین میومدم ولت نمیکرد پس مشکل خودشه و کسیو به زور نمیشه دور یا نزدیک کرد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو من باید چیکار کنم دختر خوب؟ یه نفر دیگه باهات کات کرده بعد رفته با یه دختر دیگه دوست شده من ...

این ادم حرفای منطقی رو درک نمیکنه کلا

چهار،پنج نفری از صبح داریم بحث میکنیم نمیفهمه😂

سرم دیگه داره میترکه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

چه حوصله ای داری گلم 😐 من فامیل درجه یک و پاشو ‌قیچی کردم از زندگیم ، بلاکش کن تمام .

اگه به راحتی میشد بلاکش کنم،میکردم گلم😐