2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه از نظر شما؟

186 بازدید | 20 پست

من به شدت فکرم مشغوله افکار منفیه!داعم به همه چی منفی فکر میکنم حتی غذا میوه رنگا و اعداد همه چی حتی کوچکترین چیزها ..ذهنم ثانیه ای هم از این افکار خالی نیست داعم دارم فکر میکنم مثلا این عدد منفیه و با فکر کردن من بهش ممکنه اتفاق بدی بیوفته !یا وقتی فکر منفی بخصوص در مورد مرگ و میر سراغم میاد کارامو ب تاخیر میندازم(خرید و سفارش!مهمونی ....حتی آرایش و زندگی عادی !)ابا خودم میگم چون فکر منفی کردم اگ کاری انجام بدم ممکنه دور از جون کسی از دست بدم !

الانم تازه بچه دار شدم نسبت ب بچم فکرای وحشتناک دارم همش میگم این فکر اومد سراغم نکنه اتفاقی براش بیوفته یا لباسشو الان عوض نکنم یا چند بار یه کاری انجام بدم ک اینجوری از اتفاق بد جلوگیری شه!خیلی ترسناک فکرام انقدر بد ک از گفتنش هم میترسم!

نگید برو مشاور و روانپزشک چون تحت درمانم 

کسی می‌شناسید اينجوری باشه یا خودتون نظرتون چیه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم افسردگی گرفتی منم بچم چهار ماهشه افسردگی گرفتم فقط فکرم درگیر این بود که یا خودمو یا بچم   ...

وای چقد بد این فکرا منم اینجوری فکر میکنم بعضی وقتا روانم بهم میریزه 

شما قبلشم اینجوری بودی ؟ چیکار کردی با افکارت

وسوالم بیشتر شده ینی میتونی بخاطر زایمان باشه؟!

اره جانم 

کمی خستگی ذهن و جسم 

سعی کن همش لباسهای شاد بپوشی 

ذکر الا بذکرالله تطمعن القلوب بخون 

تا ذهنت منفی رفت هفت تا صلوات بفرست و کارت انجام بده مثلا کاری که خنثی است مثل لباس عوض کردن بچه ات 

کم کم از خودت دور کن این حسو 

میتونی 

قوی هستی 

اره جانم  کمی خستگی ذهن و جسم  سعی کن همش لباسهای شاد بپوشی  ذکر الا بذکرالله تطمع ...

آخه داره وحشتناک تر میشه مثلا به دور از جون مردن آدما یا بچم ب این فکر میکنم اگ بچم بمیره شاید بتونم خودم بشورمش خیلی وحشتناکه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای چقد بد این فکرا منم اینجوری فکر میکنم بعضی وقتا روانم بهم میریزه  شما قبلشم اینجوری بودی ؟ ...

جانم من زایمان دوممه اولی که روانپزشک گفت باید بستری شم که شکر خدا یه دکتر خوب رفتم بهم یرص فلوکستین ۲۰ دد  درست شدم یه سال دارو خوردم سره این دومی هم با افسردگی اشنا بودم خودم فلوکستین ۱۰ میخورم بقط خودمو کنترل میکنم که کاره اضافه نکنم الانم بهترم قرصامم یه روز در میان کم کردم

جانم من زایمان دوممه اولی که روانپزشک گفت باید بستری شم که شکر خدا یه دکتر خوب رفتم بهم یرص فلوکستین ...

خداروشکر عزیزم 

فکرای منفی داشتی ؟مثل من ؟واسه من خیلی وحشتناکه