فرررررررفررررره مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1293 عنوان کسایی که توکارگاه خیاطی کار میکنید میاید یه لحظه 75 بازدید | 5 پست نرخ دوخت شلوار زنانه کارگاهی چنده قیمت برا سال جدید میخام شلوار مجلسی زنونه که زیپ میخوره و کمری داره بغلش چاک میخورهشهرتون هم بگید اخه قیمتا فرق داره 1402/01/19 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32905 ۱۵۰ فکر کنم باشه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کاربرهشتمهستم عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2813 میشه پیجمو فالو کنی تروخداeli.ddokhttشومیز مانتو و شلوار دارم کارارو می زارم نیاز به فالوور دارمبه خدا نیاز دارم به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
فرررررررفررررره مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1293 ۱۵۰ فکر کنم باشه قیمت کارگاهی با تک دوزی فرق داره عزیزم پارسال ۱۵ بود حالا بگم ۲۰ بده زیاده؟البته تهران قیمتش دوبرابر شیرازه
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32905 قیمت کارگاهی با تک دوزی فرق داره عزیزم پارسال ۱۵ بود حالا بگم ۲۰ بده زیاده؟ البته تهران قیمتش دوبرا ... نمیدونم عزیزم من خبر کارگاهی رو نمیدونم . ولی بنظرم باتوجه به گرونیا آره ۵تومن اضافه اصلا زیاد نیست دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃