2777
2789
عنوان

معماری یا حسابداری بهتره؟؟؟

6593 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها 

میشه کمکم کنید

کدوم اینده کاری داره 

و بیشتر میشه توش پیشرفت کرد

علاقه خودم به معماریه اما میخوام که حین تحصیل و اتمامش هم بتونم مرتبط به رشته ام کار کنم 

حسابداری

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاع دارید درموردش؟

بله خودم حسابداری خوندم وتاجاییکه میدونم اینده کاریش خیلی‌بهترازمعماریه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بله خودم حسابداری خوندم وتاجاییکه میدونم اینده کاریش خیلی‌بهترازمعماریه

در حین تحصیل میشه کار کرد؟من ریاضیم عالیه

و رشته تجربیم 

فقط یه سوال دارم رشته خسته کننده ای نیست؟؟حس میکنم خیلی خسته کننده باشه

بین ای تی و حسابداری چی؟

معماری خوندم من و تمام دوستام بیکاریم فقط پارتی دارها سر کارن

جدی؟یعنی نمیشه دفتر زد؟؟بعد پارتی دارها کجا استخدام میشن؟؟حسابداری هم حتما باید پارتی داشته باشی 

خیلی هم گرونه وسیله میخواد اعصاب میخواد  برو بی دردسر حسابداری

من بیشتر بخاطر اینکه میخوام کار عملی انجام بدم دوس دارم برم و حس میکنم حسابدار رشته کسل کننده و بسته ایه

معماری جای پیشرفت نداره؟

داره ولی خب فقط میتونی توی نظام مهندسی یا شهرداری مشغول به کار بسیار در بهترین حالت ! و یا میتونی مغازه دکوراسیون تاسیس کنی که نیرو و بودجه میخواد

ولی حسابداری توی همه آرگان ها و دستگاه ها قابلیت استخدام داره

مثلاً یک معمار نمیتونه توی بیمارستان کار کنه ولی یک حسابدار میتونه !

چون همه جا برای مدیریت چرخه های مالی به حسابدار نیاز دارن