2777
2789
عنوان

چقدر مردم حسودن

189 بازدید | 10 پست

با یکی از دوستام صبح تا شب چت میکردیم و حرف میزدیم .هردو اقدام بودیم واسه بچه دوم . از وقتی آزمایش من مثبت شده بقول خودش خیلی خوشحاله ولی کم کم ازم فاصله گرفت و گاهی میشه حتی دو سه روز هیچ خبری ازش نیست .یا پیام میدم ۲۴ ساعت بعد جواب میده .واقعا چرا؟ 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

بحث حسودی نیست معمولا تو این موارد. شاید بهش استرس وارد میشه و ناخوداگاه نگران میشه

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بحث حسودی نیست معمولا تو این موارد. شاید بهش استرس وارد میشه و ناخوداگاه نگران میشه

آخه من اصلا درمورد بارداری حرف نمیزنم باهاش .

حالا از کجا می دونید که خودش مشغله ای براش ایجاد نشده که درگیرش کنه؟

کلا یکماهه اخلاق و رفتارش عوض شده . نه هیچ مشغله ای نداره خانه دار هم هست 

این حسودی نیست عزیزم اون سرش تو زندگیه خودشه و حتما به دلایلی ارتباطشو باهات کم کرده

به جز این‌که جواب آرمایشم رو گرفتم و بهش گفتم و تبربک گفت . و خاطرات عیدمون که هردو میافرت بودیم هیچ چیز دیگه ای پیش نیومده بینمون 

اون جنوبه من تهرانم.چندماهه همدیگه رو ندیدیم حتی

فقط تعجب مبکنم اون همه صمیمیت یهو کجا رفت .آدمی بود که از صبح که پامیشد میگف که داره چیکار میکنه کجا میره چی میخوره تاااا شب 

تا اینکه جواب آزمایش من مثبت شد .کلااا عوض شد 🙄