2777
2789
عنوان

در مورد ازدواج نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 68 پست
الان زندگیش چطوره خب راست میگن تاحدی میتونن میل جنسیو مهار کنن اتفاقا اینجور پسدا سالم هستن

ارع خداروشکر زندگیش خوب دخترش اخر ماه دنیا میاد نهال خااانم اسمش😀😀😀😇😇😇خیلی اروم شدع نصبت به قبلا 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حرفت درسته ولی ن ک کیسش باشه تا ما اشنا بشیم

اییین همه دختررر..مگ میشه نباشه..چون زیاد قبلا توجه نکردین ب چشمتون نیومده ولی حالا ک قصدشو دارین راحت پیدا میشه نگران نباش

ارع خداروشکر زندگیش خوب دخترش اخر ماه دنیا میاد نهال خااانم اسمش😀😀😀😇😇😇خیلی اروم شدع نصبت به قب ...

بازم خدارو شکر زنش دادین رفت خدا ب ما رحم کنه فقط برامون دعا کن 

از بچه مسجدی حالم بهم میخوره

اینقدم حالا دیدتو منفی نگیر..دختری ک از نظر اعتقادی اوکی باشه و خدا پیغمبر سرش بشه تو زندگی زناشوییشم با ملاحظه تره اکثرا و بساز تره..ولی خب همونطور ک گفتم ظاهر اصلا ملاک نیس تا صحبت نکنن ب شناخت برسن نمیتونن همو بشناسن درست 

بازم خدارو شکر زنش دادین رفت خدا ب ما رحم کنه فقط برامون دعا کن 

به این راحتی هم نبود ولی از بس گشتیم تا اخر یکی پیدا شد انشالله یه زن داداش قشنگ مهربون نصیبت بشه

از بچه مسجدی حالم بهم میخوره

ببین دنبال کسی باش که اهل خدا پیغمبر باش خدا ترس باش دنبال کسی باش به داداشت ارامش بده 

من طبق تجربم می گم پسرای که از خانوادشون انتظار دارن براشون همسر انتخاب کنه اگه خدای نکردی کوچیکترین اختلافی براشون پیش بیاد تو زتدگی زنا شوی اون از چشم خانواده می بینن وافسرده یا پرخاشگرمی شن حواست باش دختر خوب ....

هرچیخداترس تر بهتر ......

از خواهر کوچیکتر به تو نصیحت