2777
2789
می‌خوای با چند ساعت در روز شروع کنی؟  خونه یا سالن مطالعه؟ پیشنهادی انتقادی😁

من بچه مریض دارم هرچندساعت نگهداری از اون بهم اجازه بده تو خونه ام پیشنهادم اینه اگرریاضی ات خوبه تجربی شرکت کن 

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
من روبیکا دارم. بیا باهم شروع کنیم. حالا اگه کسی خواست اضافه‌ش می‌کنیم

باشه

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 28سالمه  دارم  واسه تجربی  می خونم ..ببخشید شما تا حالا شروع کردید؟ اگه آره فقط همون اختصاصیا رو میخونید؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥
من بچه مریض دارم هرچندساعت نگهداری از اون بهم اجازه بده تو خونه ام پیشنهادم اینه اگرریاضی ات خوبه تج ...

ریاضیم خوبه. ولی خب همون ریاضی با روحیاتم سازگارتره. 

برای بچه هم با ساعت مطالعه‌ی کم شروع کنیم، آهسته و پیوسته بریم جلو که با شرایطمون سازگار باشه. بالاخره ما که سنمون بالاتره درگیری‌های خودمونو داریم قرار نیست مثل هجده ساله ها صبح تا شب درس بخونیم

منم 28سالمه  دارم  واسه تجربی  می خونم ..ببخشید شما تا حالا شروع کردید؟ اگه آره فقط ه ...

من شروع نکردم. ولی فقط اختصاصیا رو خواهم خوند. حتی اگه عمومیا برگرده با توجه به شرایط خودم وقت برای عمومی نذارم احتمالا

من شروع نکردم. ولی فقط اختصاصیا رو خواهم خوند. حتی اگه عمومیا برگرده با توجه به شرایط خودم وقت برای ...

کاش میشد تو تلگرام یا واتس آپ گروه بود منم بیام.من روبیکا ندارم 😢

گروهی چیزی زدید منم پایه ام البته الان ثبت نام انجام ندادم برای تیر آماده نیستم ،برای دی ماه ان‌شاءا ...

کنکور دی رو انداختن اردیبهشت واسه سال بعد 

یعنی دو تا کنکوری ک برگزار میشه یکیش اردیبهشته یکیش هم تیر