2777
2789

توی ی لیوان کوچیکه شیشه مقداری. ای جوش بریز و زعفرون هم بریز بعد لیوان بزار لای برنج ها تا دم بکشه همه برنج بعد خواستی برنج ها رو بکشی بریز رو برنج

یا دهنده بی منت😌😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم زعفرون که اب شد رنگ گرفت یه کاسه از برنج دم کشیده جدا کن با زعفرون قاطیش کن بعد زرشک سرخ شده رو قاطیش کن بریز رو دیس برنج

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

زعفرون رو با یخ دم کن ،زرشک رو بریز تو آب چند ثانیه و از روی آب جمع کن تا گل و خاکش بره ،بعد که آبش تقریبا خشک شد تو کره ی تفت کوچیک بده و دوست داشتی کمی شکر بریز تا ملس بشه و زعفرون اضافه کن بهش بعدم که برنج رو اضافه کنید 

زعفران دم کرده رو روش برنج میریزن مخلوط میکنم زرشک سرخ شده رو جدا میریزن رو برنج

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم من خودم این جوری درست میکنم خوشمزه میشه توی یک تابه یکم روغن بریز بعد زرشکتو بریز بعد یک قاشق چایخوری شکر اضافه کن زیر گازم کم کن تا نسوزه بلافاصله از زعفرونت بهش اضافه کن بعد اخرم برنجه دم کشیده بریز توش هم بزن تمام

یکم زرشک رو تفت بده تو کره یه ذره هم شکربزن بهش 

ترشی زرشک غالب نباشه هم براق بشه 

زعفرون رو با یه دم کن به صورت غلیظ 

من یه کوچولو گلاب هم میزنم بهش 

بعد باهم مخلوط کن 

من اینجوری درست میکنم خوب میشه

مگر مرگ ببرد مرا....

زعفرون رو بساب و با مقداری اب گرم بزار دم بکشه

تو یه ظرف مثل بطری بزار فریزر هر موقع خواستی یکساعت زودتر بزار بیرون تا اب بشه

کره رو اب کن یه کوچولو زرشک رو تفت بده با کره برنج رو اضافه کن مخلوط کن و در اخر زعفران رو اضافه کن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍