2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه تابلو میکشیدم الان بچه دار شدم نمیشه

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

منم خیلی خسته شدم وقتم الکی داره هدر میره اینجا که هستیم کوچیکه کار نیست یکی دوتا پیدا کردم منشی و فروشگاه که اینا ترک زبان هستن منم بلد نیستم ترکی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

چکارایی بلدی؟ اگر بافتنی بلدی میتونی با کاموا اسکاج ظرفشویی ببافی..خیلی هم سود داره..یا لیف ببافی..اگر جا داری میتونی سبزی پاک کنی و خورد کنی یا سرخکرده هم بفروشی..کدو .بادمجون سرخکرده و پیازداغ سیرداغ،،، اینا تو شهرای بزرگ طرفدار زیاد داره..نمیدونم کدوم شهری..

چکارایی بلدی؟ اگر بافتنی بلدی میتونی با کاموا اسکاج ظرفشویی ببافی..خیلی هم سود داره..یا لیف ببافی..ا ...

شیراز ولی اینکارایی ک گفتین دوس ندارم بیشترفروشندی مجازی رودوس دارم ک نمیدونم چطورشروع کنم🤭💔

ازکجاشروع کردین؟ممنون میشم منم راهنمایی کنین ب درامدبرسم🥺

من سه سال پیش شروع کردم

یه مدت گذاشتم کنار

چند ماهه دوباره از صفر شروع کردم

اگه میخوای شاپ بزنی باید اول بررسی کنی چقد زمان خالی داری، چیا لازم داری، چجوری میخوای فعالیت کنی

اگه شاپ نمیخوای خیلی چیزای دیگه هست

علاقه خودت چیه؟ 

من سه سال پیش شروع کردم یه مدت گذاشتم کنار چند ماهه دوباره از صفر شروع کردم اگه میخوای شاپ بزنی ب ...

خیلی دوسدارم لباس بفروشم امابنظره خودت وسایل ارایشی وگبره موخیلی بهتره

خیلی دوسدارم لباس بفروشم امابنظره خودت وسایل ارایشی وگبره موخیلی بهتره

میتونیم بررسی کنیم باهم

میتونی هم از جوراب و اینجور چیزا شروع کنی بعد لباسای دیگه بفروشی

هزینه اولیت چقده؟