خانوما یه مقدار طلا دارم حدود چهار دانگ خونه پیشه میتونم با داییم چهار دانگ دو دانگ شریک بخرم به نطرتون این کارو بکنم خوبه یا طلاهامو نگه دارم آخه بعضیا میگن طلا خیلی پیشرفت قیمتش بیشتر از ملک هست البته بیشتر به اجاره ملک نیاز دارم حالا به نظرتون کدوم کار صلاحه طلامو نگه دارم یا ملک با داییم بخرمو اجاره بدم
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
طبق تجربه میگم مالتو سفت بچسب و با هیچ کسی شریک نشو کم کم طلا اضافه کن تا انشاءلله پول دو دا ...
چرا شریک نش.م؟ از چه نظر بده. البته دایی من خیلی ثروتمنده و اصلا به اون دو دانگ نیاز نداره اینم اول پیشنهاد من بود ببینم نظرش چیه یعنی چه بعدا بخوام بفروشم یا ازش بخرم خیلی فرقی براش نداره
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
دایی من البته وضع مالیش بیشتر از عالیه و اصلا اون دو دانگ پول خردم براش نیست یعنی بعدا چه بخوام بخرم ازش یا بفروشم کلا لنگ اون دو دانگ نیست و براش فرقی نداره راستش اول پیشنهاد خودم بود ببینم نطرش چیه که گفت تصمیم با خودته طلاتو بهتره نگه داری اما نهایت خواستی من حاضرم پول بدارم شریک بخریم