2777
2789
عنوان

طلا یا ملک کدوم🤔

283 بازدید | 22 پست

خانوما یه مقدار طلا دارم حدود چهار دانگ خونه پیشه میتونم با داییم چهار دانگ دو دانگ شریک بخرم به نطرتون این کارو بکنم خوبه یا طلاهامو نگه دارم آخه بعضیا میگن طلا خیلی پیشرفت قیمتش بیشتر از ملک هست البته بیشتر به اجاره ملک نیاز دارم حالا به نظرتون کدوم کار صلاحه طلامو نگه دارم یا ملک با داییم بخرمو اجاره بدم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملک

چرا ملک؟ طلا اخه میگن افزایش قیمتش تو سالهای اخیر خیلی بیشتر از ملک بوده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

طبق تجربه میگم 

مالتو سفت بچسب و با هیچ کسی شریک نشو

کم کم طلا اضافه کن تا انشاءلله پول دو دانگ دیگه هم جور بشه و واسه خودت بخر

🌈روزهای خوش در راهن🌈الیا هستم. کاربر‌ سال۹۶🤪
طبق تجربه میگم  مالتو سفت بچسب و با هیچ کسی شریک نشو کم کم طلا اضافه کن تا انشاءلله پول دو دا ...

چرا شریک نش.م؟ از چه نظر بده. البته دایی من خیلی ثروتمنده و اصلا به اون دو دانگ نیاز نداره اینم اول پیشنهاد من بود ببینم نظرش چیه یعنی چه بعدا بخوام بفروشم یا ازش بخرم خیلی فرقی براش نداره

خانومایی که میگن شریک ملک نشو. شریک ملک شدن چه مشکلی داره؟

چون متاسفانه تو مملکتی زندگی میکنیم که قانون درست وحسابی نداره 

🌈روزهای خوش در راهن🌈الیا هستم. کاربر‌ سال۹۶🤪
ملک بهتره ولی شراکت بدتره،پس طلا  

دایی من البته وضع مالیش بیشتر از عالیه و اصلا اون دو دانگ پول خردم براش نیست یعنی بعدا چه بخوام بخرم ازش یا بفروشم کلا لنگ اون دو دانگ نیست و براش فرقی نداره راستش اول پیشنهاد خودم بود ببینم نطرش چیه که گفت تصمیم با خودته طلاتو بهتره نگه داری اما نهایت خواستی من حاضرم پول بدارم شریک بخریم‌

دیدم چندتابرادرسرشراکت چندسال به مشکل برخوردن وکلابه هم زدن

یعنی از نظر قانونی می تونستن حق خودشون رو بگیرن اما بینشون دعوا شد؟

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره