2777
2789
نمیدونم ولی الان من دوازدهم تجربیم تقریبا صفر هیچی نخوندم تا حالا به نظرتون از الان بخونم میتونم خرد ...

اره اگه از الان بخونی خرداد پاس میشی اما اگه واسه کنکورم صفری به پشت کنکور موندن دعوتت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی الان من دوازدهم تجربیم تقریبا صفر هیچی نخوندم تا حالا به نظرتون از الان بخونم میتونم خرد ...

وای

چقدر سخته؟

به معلمم گفتم میخوام برم انسانی گفت من نمیزارم 

نمیدونم چیکار کنم 

بابام هم موافق نیست 

واقعا گیر افتادم 

بستگی به خودت داره خب هر کدوم از رشته ها یه اینده شغلی داره باید ببینی خودت کدومو بیشتر راضی بری دوستداری چه شغلی داشته باشی 

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤
وای چقدر سخته؟ به معلمم گفتم میخوام برم انسانی گفت من نمیزارم  نمیدونم چیکار کنم  بابا ...

نمیدونم چجوری بگم راستش من از اول چون علاقم نبود نمیتونستم خوب بخونم اما بچه هایی که هدف داشتن و علاقه خوب میخونن 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
میگن بازار کارش بده آخه چون میگن پرستاری سریع میری سر کار و فلان  چون نرفتین انسانی اینو میگی ...

وکالت و حقوق و روانشناسی روانپزشکی اینا خوبن. نه من چون زیستم خوب بود خود مدرسه گفت برو تجربی ولی بعدها انسانی به نظرم خیلی بهتر اومد و عاشق علوم انسانی شدم مخصوصا روانشناسی. تجربی هم الان فقط عصب شناسی دوست دارم