2777
2789
عنوان

دلم گرفته

259 بازدید | 15 پست

۸ ماه باردارم 

۱۴ روز  بابای عزیزمو از دست دادم  بابام ۵۷ سالش بود  

مامان بیمارم با دوتا خواهر جوون مجرد 

و شوهری که درک نمی کنه و بچه ننه اس 

ما هنوز فکر می کنیم  بابام  برمی گرده پیشمون اما....

الهم عجل الولیک الفرج

غصه نخور همه چی درست میشه خدارحمت کنه پدرتون رو.منم پدرمادرم وازدست دادم ولی راضیم به رضای خدا مرگ وزندگی دست خداست باید تسلیم بود،انشالله بچتون میاد زندگیتون شادمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکم بی امون میاد 

بابا خوبم مگه چقدر تو این دنیا جا گرفته بود؟

پیامکارو چک می کردم 

همش این بود گل بابا غذا درست نکن  واست میارم 

گل بابا خودت نرو دنبال یاسمین من میرم از مدرسه میارم 

کمپوت گیلاس که دوست داشتی واست خریدم 

و 

....

و شوهر بی چشمو روی من 

خیلی نمک نشناسه 

دوبار ماشین گرفتیم پدرشوهرم هزار تومن نداد 

اما بازم  بچه ننه بودنش رو مغزه

الهم عجل الولیک الفرج
غصه نخور همه چی درست میشه خدارحمت کنه پدرتون رو.منم پدرمادرم وازدست دادم ولی راضیم به رضای خدا مرگ و ...

الهی خدا رحمت کنه 

خیلی سخته خیلی خیلی .

الهم عجل الولیک الفرج

مادرشوهرم  این ده روز اول فوت بابا رو اومد خونه مامانم موند مثل دلگرمی و ...

مامانم روش نمیشد بگه  برو خونت 

یعنی من شرمنده شدم 

حالا موندنش چی بود 

مادرشوهرم و پدرشوهرم  خیلی باهم اختلاف دارن حتی سفره و خرجی و ... جدان فقط اسمی زن و شوهرن  مادرشوهرم واسه فرار از خونش  میره اینور وانور 

این ده روزم که خدا داد بهش 

به مامان داغدار من گفته  همین قدر که ماشین حاجی دمدر پارک دلم گرم نامحرم ب خونم نگاه چپ نمی کنه آخه این حرفه  خدایی 

حالا منکه میدونم دنبال طلاقن اما بخاطر  حق و حقوق نتونستن طلاق بگیرن 

دیشب ب شوهرم گلایه مادرشو کرد  گفت از خداتونم باشه  شما کی  رو دارین دوربرتون باشه  همینام که میان  باید قدر دان باشین 

دونفر پیدا بشه زیر تابوت آدمو بگیره .

چون تشیع پدرم کم جمعت بود همش میزنه به پیشیونیم

الهم عجل الولیک الفرج
مادرشوهرم  این ده روز اول فوت بابا رو اومد خونه مامانم موند مثل دلگرمی و ... مامانم روش نمیشد ...

مادرشوهرتون  واقعا بدحرف زده زن اگه زن باشه شوهرم نداشته باشه پاک میمونه هیشکیم نمیتونه نگاه چپش کنه اگرم بخوادکاری کنه شوهرشم باشه کارخودشو میکنه،شوهرتونم واقعا نباید درموردتشییع این حرفا رو بزنه اگه مث خیلی کله گنده های دزد ومال مردمخور صدهزارنفرم توتشییعت باشن ولی اون دنیایی نداشته باشی پشیزی نمیرزه،مهم اعمال ادمه خدارحمت کنه پدرتون رو سعی کنید زیاد تواین فکرانرید چون برای بچتون هم ضررداره ایشالله یه بچه سالم وخوشگل خدابهتون بده که زندگیتون شادشادبشه

سلام خواهر عزیزم حالتون خوبه؟

واقعا متاسفم🥲

تسلیت میگم خدمتتون😔ان شاءالله که غم اخرتون باشه

ان شاءالله که با اومدن نی نی شادی با زندگیتون برگرده و طعم شیرین بچه داری رو بچشید🥰

راستش یه سوال در مورد چادر حسنی داشتم..چون دیدم تو یکی از تاپیک ها شرکت داشتید و در مورد چادر حسنی گفتید

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
سلام خواهر عزیزم حالتون خوبه؟ واقعا متاسفم🥲 تسلیت میگم خدمتتون😔ان شاءالله که غم اخرتون باشه ...

سلام ممنون 

تشکر بابت دعای خیرتون 

من فرزند سومم هست که ان شاالله خداوند بهم عطا می کنه 

بفرمایید در مورد چادر حسنی اگر بتونم پاسخگو هستم 

الهم عجل الولیک الفرج
سلام ممنون  تشکر بابت دعای خیرتون  من فرزند سومم هست که ان شاالله خداوند بهم عطا می کنه& ...

ان شاءالله که عاقبت بخیر بشید🤲🥰

راستش میخواستم بدونم چادر حسنا چادر راحتیه؟؟ بند های چادر زود کنده نمیشه؟؟

چون بندهاش به کمر بسته میشه، کمرمون اذیت نمیشه؟؟

من که تا حالا بیشتر  چادر عربی سر کردم ایا میتونم توی این چادر هم راحت باشم؟

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
ان شاءالله که عاقبت بخیر بشید🤲🥰 راستش میخواستم بدونم چادر حسنا چادر راحتیه؟؟ بند های چادر زود ...

کنده  نمیشه  بله چادر راحتیه 

البته باید بگم  چادر عربی راحت ترینه  اما خوب جهت تنوع و محافل مختلف ایجاب می کنه که  چادر دیگه هم استفاده کنید 

من با چادر حسنا  برای بچه بغل کردن و کالسکه هل دادن خیلی راحت بودم 

یا برای شرکت تو سمینار یا جلسه  چادر حسنا پرستیژ شیک تری بهم میداد

فقط روسری بلند مدل لبنانی استفاده کنید تا هم وقارتون حفظ بشه و هم حجابتون کامل باشه .

الهم عجل الولیک الفرج
کنده  نمیشه  بله چادر راحتیه  البته باید بگم  چادر عربی راحت ترینه  اما خو ...

ممنونم بابت توضیحاتتون

ببخشید جنس چادر شما چیه؟؟ من جنس کن کن ندا قطری میخوام بگیرم..در مورد این جنس شناختی دارید؟؟

ممنونم بابت توضیحاتتون ببخشید جنس چادر شما چیه؟؟ من جنس کن کن ندا قطری میخوام بگیرم..در مورد این جن ...

من جنس نمیشناسم .

وموقع  خرید از مامانم کمک می گیرم ایشون هم به تجربه و با لمس بهم پیشنهاد میدن .

الهم عجل الولیک الفرج
من جنس نمیشناسم . وموقع  خرید از مامانم کمک می گیرم ایشون هم به تجربه و با لمس بهم پیشنهاد مید ...

ممنونم لطف کردید💖