2777
2789
عنوان

پسره هیز

288 بازدید | 10 پست

کنتوربرقمون داخله مغازمون بوددرخواست انتقالی دادیم به حیاط امروزدوتاماموراداره برق اومدن هیچ کسم نبود خونه آقایکیش جووون بودیه جورنگا میکردیعنی مستقیم میخواست بوس پرت کنه فرارکردم زنگ زدم داداشم اومدهمسایه یم رفتم خونه درم بستم به هیچ کس نگفتم خیلی ترسیده بودم بااین سن😒😒😒😒خاک توسر بعضیاازمردا که آدم امنیت نداره هیچ جا😟😟

اها

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا ترسیدی  میرفتی  جلو  میگفتی  دهنت مشگلی داره  اگه  داره  بزنم  فکت بیاد پایین درست شه 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

یه جوری برخورد کن انگار کسی تو خونه ست ...وقتی خونه م ویلایی بود میرفتم درو باز کنم هی میگفتم ممد هواست به گاز باشه ببینم کی در میزنه ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اینجاشهرستانه منومقصرمیدونن میگن تقصیره دخترس همسایه ها همه کولی

دهن مردم همیشه بازه  اهمیت نده

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز