2777
2789
عنوان

حس خیانت

66 بازدید | 13 پست

خانوما من چهار ماه با یه بنده خدا دوستم که اون هفته گفت میام اواسط اردیبهشت خاستگاری 

رابطمون هم خیلی خوبه 

ولی حس میکنم داره توو اینستا با دختر دیگه حرف میزنه 

چون دیروز توو ماشین من پشت نشسته بودم اون جلو وقتی رفت توو اینستاش‌ میخواست بره توو دایرکت گوشیش یجور گرفت من نبینم مثلا 

به نظرتون چه کنم 

حس یه ین هیچ وقت دروغ نمیگه

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس خانوما همیشه درسته.

تکلیفت مشخص کن بگو بیاد خاستگاری 

اگرم‌نمیاد کات کن

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

میاد خودش گفته در حالیکه من اصلا انتظار نداشتم که بیاد 

خب پس بگو زود بیا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

میترسم بعد ازدواج واقعا با کسی ارتباط داسته باشه

نه دیگه ازدواج کرد از سرش میفته