2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا

من خونمون همیشه تمیزه و مرتبه البته بچه های کوچیک دارم اما خب تندتند جمع و جور میکنم با کمک پسرم🤗😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خودت آدم با برنامه ای هستی ؟ 

صد در صد ، حتی برای یک ماه آینده هم برنامه ریزی دارم اما مثل دم نونوایی وقتی میری یا مثلاً اداره میری میگن سیستم قطع هست خب آدم عصبی میشه

شما خودتون اینطور نیستید ک عصبی بشید

صد در صد ، حتی برای یک ماه آینده هم برنامه ریزی دارم اما مثل دم نونوایی وقتی میری یا مثلاً اداره میر ...

من متاسفانه آدم بی برنامه ای هستم 😕

یعنی هیچ وقت نتونستم طبق برنامه ای که مینویسم پیش برم 

حتی برنامه ریزی روزانه 

اینکه سیستم هم قطع میشه قطعا اعصابمو خورد میکنه ولی چون برنامه ای ندارم تداخلی ایجاد نمیکنه 

میشه بدونم شما چطور برنامه ریزی میکنید برای کاراتون؟

من متاسفانه آدم بی برنامه ای هستم 😕 یعنی هیچ وقت نتونستم طبق برنامه ای که مینویسم پیش برم  ح ...

ببینید شما تا زمانی ک خودتون رو قبول نداشته باشید برنامه ای رو ک می‌نویسید رو هم قبول ندارید و سپس برنامه رو اجرا نمیکنید

گام اول باید خودتون رو قبول داشته باشید

گام بعدی باید با خودتون رو راست باشین مثلا اگه انسان در خوابی هستید خب قطعا نمی‌تونید ساعت ۵ صبح بیدار بشید پس باید مثلا برای ساعت ۵ ندارید باید ساعت ۷ الی ۸ بیداری بزارید و بعد از مدتی بیاریش ساعت ۶

2824
2823
2791
2779
2792