2777
2789
عنوان

غده چربی

4151 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من همسرم توی ران پاش یه برامدگی اندازه فندق بوجود اومده البته خیلی ساله هست و اندازه وشکلشم تغییر نکرده هیچ اذیتی هم نداره شکلش شبیه لیپومه ولی چندروزه نگران شدم همش توفکرم

کسی تجربه ای داره

بیا نجنگیده نبازیم...✌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

غدد پوستی که به خاطر چربی ایجاد میشن اگر شکل اندازه و رنگ تغییری نکنه مشکلی نداره 

شکل واندازش ک هیچ تغییری نکرده رنگشم ک رنگ پوستشه فقط وقتی دقت میکنی یه برجستگی روی رانش هست خودشم میگه این خیلی ساله هست

بیا نجنگیده نبازیم...✌
شکل واندازش ک هیچ تغییری نکرده رنگشم ک رنگ پوستشه فقط وقتی دقت میکنی یه برجستگی روی رانش هست خودشم م ...

خب همون غده چربی اگه برای زیبایی بخوای میتونه عملش کنه ولی نگران نباش هیچ مشکلی نیست 

احتمالا همون لیپوم هست ، و بی خطر و خوش خیمه اگه خیلی نگران سالی یبار سونو بده ازش، من دارم البته دو سال پیش سونو دادم دیگه بیخیالش شدم، الان گفتی منم استرس گرفتم😬😬

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
برآمدگی دست میزنی سفته و تکون میخوره حالت کروی داره هر سری هم یدونه جدید میزنن ریز و درشت دارن

درسته همینه

قبلنم یدونه یجای دیگه داشت درش اورد پاتولوژی هم فرستادش چیزی نبود ولی نمیدونم چرا انقد نگرانم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
احتمالا همون لیپوم هست ، و بی خطر و خوش خیمه اگه خیلی نگران سالی یبار سونو بده ازش، من دارم البته دو ...

واای عزیزم🤣🤣

واسه شما کجاست؟دکتر چی گفت بهتون؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌
واای عزیزم🤣🤣 واسه شما کجاست؟دکتر چی گفت بهتون؟

بخدا تپش قلب گرفتم 🤣 سه  تا دارم تو دستم و رونم هستند، گفت هیچ کاری نمیخواد بکنی ،  

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز