2777
2789
عنوان

غده چربی

4146 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من همسرم توی ران پاش یه برامدگی اندازه فندق بوجود اومده البته خیلی ساله هست و اندازه وشکلشم تغییر نکرده هیچ اذیتی هم نداره شکلش شبیه لیپومه ولی چندروزه نگران شدم همش توفکرم

کسی تجربه ای داره

بیا نجنگیده نبازیم...✌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

غدد پوستی که به خاطر چربی ایجاد میشن اگر شکل اندازه و رنگ تغییری نکنه مشکلی نداره 

شکل واندازش ک هیچ تغییری نکرده رنگشم ک رنگ پوستشه فقط وقتی دقت میکنی یه برجستگی روی رانش هست خودشم میگه این خیلی ساله هست

بیا نجنگیده نبازیم...✌
شکل واندازش ک هیچ تغییری نکرده رنگشم ک رنگ پوستشه فقط وقتی دقت میکنی یه برجستگی روی رانش هست خودشم م ...

خب همون غده چربی اگه برای زیبایی بخوای میتونه عملش کنه ولی نگران نباش هیچ مشکلی نیست 

احتمالا همون لیپوم هست ، و بی خطر و خوش خیمه اگه خیلی نگران سالی یبار سونو بده ازش، من دارم البته دو سال پیش سونو دادم دیگه بیخیالش شدم، الان گفتی منم استرس گرفتم😬😬

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
برآمدگی دست میزنی سفته و تکون میخوره حالت کروی داره هر سری هم یدونه جدید میزنن ریز و درشت دارن

درسته همینه

قبلنم یدونه یجای دیگه داشت درش اورد پاتولوژی هم فرستادش چیزی نبود ولی نمیدونم چرا انقد نگرانم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
احتمالا همون لیپوم هست ، و بی خطر و خوش خیمه اگه خیلی نگران سالی یبار سونو بده ازش، من دارم البته دو ...

واای عزیزم🤣🤣

واسه شما کجاست؟دکتر چی گفت بهتون؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌
واای عزیزم🤣🤣 واسه شما کجاست؟دکتر چی گفت بهتون؟

بخدا تپش قلب گرفتم 🤣 سه  تا دارم تو دستم و رونم هستند، گفت هیچ کاری نمیخواد بکنی ،  

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،